Apopro
Jordan Green Clean Tandpasta børn

Jordan Green Clean Tandpasta børn

50 ml
Mærke: Jordan
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
4 for 3 på udvalgt tand- og mundpleje. Læg 4 produkter i kurven og få en rabat svarende til det billigste produkt. Tilbuddet gælder i perioden 30.01. - 12.02.2023.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '24.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Jordan Green Clean Junior tandpasta er udviklet til børn og med miljøet i tankerne. Bæredygtighed er vores første prioritet, men naturligvis uden at gå på kompromis med virkningen.

Tandpastaen indeholder fluor (1450 ppm) og xylitol for at give børnene den bedste beskyttelse mod karies. Vi har valgt at søde tandpastaen med naturlig stevia. Tandpastaen har en mild frugtsmag, som børn elsker. Tandpastaen har også fået tilføjet kamilleekstrakt, der er kendt for sin beroligende og desinficerende egenskaber.

Med miljøet i tankerne har vi nøje udvalgt 98% naturlige ingredienser, der er biologisk let nedbrydelige i naturen. Tandpastaen har et mildt skum. Derudover er den både vegansk og svanemærket.

Emballagen er fremstillet af op til 50% genanvendt plastik.

Dosis og anvendelse

Tandpasta. Børn fra seks år og op. Anvend en mængde svarende til en ært og overvåg børstningen for at minimere indtagelsen. Rådfør dig med tandlægen eller lægen, hvis der også indtages fluorid fra andre kilder.

Indeholder

Ingredients: Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Xanthan Gum, Glycolipids, Stevia Rebaudiana Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Glycerin, Sodium Fluoride, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sorbic Acid, Aroma

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.