Apopro

Mænds underliv kræver også særlig pleje

Mænds underliv er ikke lige så sart som kvinders, men intimpleje bør alligevel være en vigtig del af din daglige rutine. Specielt hvis du vil undgå lugtgener. Mange sæber er for skrappe til vores intimområde og kan resultere i kløe, irritation og udtørret hud.

Vil du som mand være helt sikker på, ikke kommer til at irritere huden i underlivet, kan du bruge en intimsæbe, der er fremstillet specielt til det sarte intimområde.

Glidecreme - Hvad skal jeg vælge? 

Glidecreme kan være en stor hjælp under sex. Hvis en kvinde oplever tørhed i underlivet, kan sex være ubehageligt og smertefuldt. Glidecreme tilfører den fugt, der måske mangler. Der findes både vandbaseret, silikonebaseret og oliebaseret glidecreme, som hver især har deres fordele. 

Se hele vores udvalg af glidecremer her

Vandbaseret glidecreme:

Silikonebaseret glidecreme: 

Oliebaseret glidecreme: 

Kondomer er ikke bare kondomer

Ligesom med glidecreme, findes der forskellige typer kondomer. Kondomer klassificeres som medicinsk udstyr. Du kan vælge mellem de klassiske, ekstra tynde og kondomer med riller og knopper for ekstra stimulering. Det er vigtigt, at kondomet har den rigtige størrelse, så det hverken strammer eller glider af.

Ved korrekt brug af kondomet opnås en sikkerhed på 97% for at kvinden ikke bliver gravid, og samtidig giver kondomet effektiv beskyttelse mod overførbare sygdomme som f.eks. hiv og klamydia.

Du kan vælge mellem forskellige størrelser. Hvis du er i tvivl om, hvilke kondomer du skal vælge, har Plan lavet denne mix-pakke med forskellige størrelser, samt en version med knopper og en med chokoladesmag. 

Se hele vores udvalg af kondomer her

Har du brug for hjælp?