Apopro
EKULF Betweeners Tandstik Med Tråd

EKULF Betweeners Tandstik Med Tråd

20 stk
Mærke: EKULF
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Køb 3, betal for 2 på udvalgt Tandpleje. Hvis du køber 6 produkter, får du en rabat tilsvarende de 2 billigste produkter og så fremdeles. Gælder ikke stærke vitaminer og mineraler, medicinsk udstyr og produkter mærket med Fast Lav Pris. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre 3f2 kampagner. Gælder fra 08.04 - 21.04.2024

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '65.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Ekulf BeTweeners tandstik med tråd 20 stk.

Ekulf BeTweeners er en tandstik med tråd som giver maksimal rengøringseffekt mellem tænderne samt dybt ned langs tandkødsranden. Den er formet som et "Y", som gør det nemmere at anvende med blot en hånd og lettere nå de bagerste tænder(kindtænderne). Ekulf BeTweeners glider let mellem tænderne og gør det nemt at komme ned mellem tætsiddende tænder. Tandtråden som anvendes er en stærk og unik PTFE-tråd som ikke flosser. Tandstikkens sider er riflede for optimal rengøring. I hver pakke medfølger praktisk rejseetui.

Dosis og anvendelse

Før tandtråden ned og op med små savende bevægelser. Skyl derefter munden og forsæt med at børste tænderne.Tandstikken skal ind med den flade side nedad mod tandkødet og før den derefter opad.