Apopro
Ecooking Fugt Serum

Ecooking Fugt Serum

20 ml
Mærke: ecooking
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '399.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Ecooking Fugt Serum er et super effektivt serum med højt indhold af fugt. Et serum til alle aldre og hudtyper, der giver huden et fugt boost og er fyldt med fugtgivende ingredienser.

Fugten i huden forsvinder efterhånden, som vi bliver ældre. Når din naturlige produktion af fugt forsvinder, bliver linjer og rynker dybere, og din hud bliver mere tør.

Ecooking Fugt Serum optimerer fugten i huden og efterlader huden synligt gennemfugtet, uden at huden virker fedtet på overfladen.

100% vegansk.

Dosis og Anvendelse

Anvendelse: Brug serummet på renset hud. Pump en passende mængde ud på fingerspidserne og fordel serummet på ansigt og hals. Påfør derefter Ecooking Dag- eller Natcreme.

Serum er et tyndtflydende produkt, der har en stærk virkning. Det er nemlig målrettet mod et bestemt behov, ønske eller problem i huden. Derfor kan et serum ikke erstatte en dag- eller natcreme, fordi det er fuld af netop de ingredienser, der virker på det særlige behov, du har.

Indeholder

Ingredients: Aqua**, Propanediol**, Glycerin*, Sodium PCA**, Xantham Gum**, Sodium Levulinate**, Pseudoalteromonas Ferment Extract**, Potassium Sorbate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Citric Acid**, Hydrolyzed Wheat Protein**, Ethylhexylglycerin**, Hydrolyzed Soy Protein**, Butylene Glycol, Lecithin**, Glucose**, Carrageenan**, Tripeptide-10 Citrulline, Carbomer, Triethanolamine, Tripeptide-1.
* =organic. **=natural.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.