Apopro
Dermalog Fugtighedscreme

Dermalog Fugtighedscreme

200 ml
Mærke: DERMALOG
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '89.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

DERMALOG er en hudplejeserie, der er udviklet af danske hudlæger. Alle DERMALOGs produkter er uden parfume og mærket med svanen* og allergyCertified. Dette er din garanti for, at vi passer på dig og miljøet. * Det er kun vores skælshampoo, der ikke er blevet mærket med svanen.

DERMALOG Fugtighedscreme er en all-round creme til normal/tør hud med behov for fugt. Fedtindholdet i cremen er lavt på kun 22%.

DERMALOG Fugtighedscreme kan bruges af hele familien til både krop og ansigt året rundt. DERMALOG fugtighedscreme virker straks på grund af cremens indhold af naturlige hudlipider, og den er langtidsvirkende

Andre pakningsstørrelser

DERMALOG Fugtighedscreme 50 ml

DERMALOG Fugtighedscreme 300 ml

Dosis og anvendelse

Cremen har langvarig fugtgivende effekt og en let konsistens, som trænger hurtigt ind og efterlader huden blød, glat og smidig.

DERMALOG fugtighedscreme er beregnet til brug ved tør, sart og følsom hud. Cremen kan anvendes hele året og er til både krop og ansigt.

Indeholder

Ingredients: Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Pentylene Glycol, Cetearyl Isononanoate, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glyceryl Stearate Citrate, Magnesium Aluminum Silicate, Cholesterol, Ceramide NP, Sorbitol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol, Cetyl Alcohol, Isocetyl Alcohol, Xanthan Gum, Sodium Gluconate, Citric Acid.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.