Apopro
Dermalog Flydende Sæbe

Dermalog Flydende Sæbe

500 ml
Mærke: DERMALOG
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Spar 20% på udvalgte produkter til hånd- og fodpleje. Tilbuddet gælder i perioden 17.06 - 30.06.2024.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '59.95' | customcurrency}}
{{ 74.95 | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

DERMALOG er en hudplejeserie, der er udviklet af danske hudlæger. Alle DERMALOGs produkter er uden parfume og mærket med svanen* og allergyCertified. Dette er din garanti for, at vi passer på dig og miljøet. * Det er kun vores skælshampoo, der ikke er blevet mærket med svanen.

DERMALOG er en mild flydende sæbe til hele familien, også ældre og spædbørn. Sæben er udviklet af hudlæger og er med aktiv farmakologisk effekt.

DERMALOG flydende sæbe er en mild sæbe, som kan anvendes til daglig brug til både børn og voksne med sart og følsom hud. Sæben kan anvendes til håndvask, brusebad eller karbad.

DERMALOG flydende sæbe giver en glat hud og modvirker kløe og udtørring af huden på grund af indholdet af glycerin. På grund af den lave pH-værdi, medvirker sæben til at gendanne og vedligeholde hudens overflade også efter, at udtørringsprocesserne er startet.

Andre pakningsstørrelser

DERMALOG Flydende sæbe 300 ml

Dosis og anvendelse

DERMALOG flydende sæbe er velegnet til både normal, beskadiget og sart hud. Den kan tåles af alle og kan bruges af hele familien til alle former for vask.

Indeholder

Ingredients: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Lauryl, Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Gluconate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.

Har du brug for hjælp?