Apopro
Derma Eco Baby Sollotion SPF30

Derma Eco Baby Sollotion SPF30

150 ml
Mærke: Derma Sun
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Garanti for afsendelse på mandag - Bestil nu

Læs mere

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '113.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Derma Eco Babysollotion SPF30 er en økologisk og allergicertificeret babysolcreme udviklet specielt til babyers sarte hud.

Solcremen er meget vandfast og med høj faktor, der beskytter effektivt mod solens UVA- og UVB-stråler. Det fysiske nanofri solfilter lægger sig som en hvid hinde oven på huden og reflekterer solens stråler.

Solcremen lever op til EU-anbefalinger om optimal UVA- og UVB-beskyttelse.

Solcremen er certificeret økologisk af Ecocert efter COSMOS-standarden, Svanemærket, AllergyCertified samt anbefalet af Asthma Allergy Nordic.

Den er tilmed koralvenlig og veganermærket. Babysolcremen er helt fri for parfume og minimerer derved risikoen for allergiske reaktioner.

Indeholder

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin**, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Titanium Dioxide, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Magnesium Sulfate, Tocopherol, Polyhydroxystearic Acid, Stearic Acid, Alumina, Glycine Soja Oil*

*Ingredienser, som er økologisk dyrket.

**Fremstillet af økologiske ingredienser. 100% af det samlede produkt er af naturlig oprindelse. 20% af de totale ingredienser er økologisk dyrket. COSMOS ORGANIC certificeret af ECOCERT Greenlife i henhold til COSMOS standard, som fremgår af http://COSMOS.ecocert.com

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.