Apopro
Derma Baby Olie

Derma Baby Olie

150 ml
Mærke: Derma Baby
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Spar 20% på udvalgte produkter til børnefamilien. Tilbuddet gælder i perioden 15.4. - 28.4.2024. Gælder ikke modermælkserstatning, stærke vitaminer og mineraler, medicinsk udstyr og produkter mærket med Fast Lav Pris.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '27.15' | customcurrency}}
{{ 33.95 | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Derma Eco Babyolie er en mild, økologisk certificeret olie med en blødgørende effekt på den sarte hud. Olien er velegnet som badeolie for hele familien, til massage og fjernelse af arp i barnets hovedbund. Den indeholder E-vitamin og naturlige olier, som vedligeholder hudens fugtbalance og efterlader den behagelig blød, smidig og elastisk.

Dosis og anvendelse

Tilsæt lidt olie i badevandet, eller skab en hyggestund med babymassage, hvor du anvender babyolie. Hæld lidt olie i hånden, inden olien masseres ind i huden.

Du kan også bruge babyolie til at fjerne arp i hovedbunden. Lad olien sidde natten over og fjern skæl med en tættekam. Red grundigt, og vask derefter hårbunden med en mild babyshampoo/-bad.

Indeholder

Caprylic/Capric Triglyceride, Olus Oil, Brassica Campestris Seed Oil*, Brassica Napus Seed Oil*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Tocopherol, Glycerine Soja Oil, Citric Acid.

*Ingredienser, som er økologisk dyrket. 100% af de totale ingredienser er af naturlig oprindelse. 20% af de totale ingredienser kommer fra økologisk dyrket landbrug. Naturlig og økologisk kosmetik, certificeret af ECOCERT Greenlife i henhold til ECOCERT standard, som fremgår af http://cosmetics.ecocert.com.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.