Apopro
Curaprox tp børn +2år jordbær

Curaprox tp børn +2år jordbær

60 ml
Mærke: CURAPROX
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '43.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Curaprox +2 år Børnetandpasta med frisk og frugtig jordbær smag

Denne tandpasta er frisk og har en behagelig smag af jordbær og har et fluorindhold, der giver mælketænder en pålidelig og varig beskyttelse mod sure fødevarer og karies. Den har et fluoridindhold på kun 950 ppm, hvilket gør den ideel til meget små børn (fra to år og opefter).

Denne har et indhold på 950 ppm, hvilket gør den ideel til børn fra to år og opefter. Enzymer er en anden ingrediens. De støtter spyttets naturlige beskyttende rolle, så det kan arbejde på at remineralisere tændernes emalje. Den indeholder også sorbitol, som forhindrer tandpastaen i at tørre ud. Og så er der et skud xylitol (birkesukker), som beskytter mod bakterier og styrker også tænderne.

Dosis og Anvendelse

Anvendes 2 gange dagligt.


Indeholder

Ingredients: AQUA, GLYCERIN, HYDRATED SILICA, SORBITOL, XYLITOL, XANTHAN GUM, SODIUM MONOFLUOROPHOSPHATE, AROMA, LAURYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SUCRALOSE, AMYLOGLUCOSIDASE. GLUCOSE OXIDASE, POLYLYSINE, PROPYL GALLATE, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE Contains/Enthält/Contient SODIUM MONOFLUOROPHOSPHATE (950 ppm F)

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.