Apopro
Copenhagen Grooming The Beard Roller - Stimulerende Dermaroller

Copenhagen Grooming The Beard Roller - Stimulerende Dermaroller

1 stk
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '399.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

The Beard Roller er lavet til at stimulere skægvækst ved at gøre optagelsen af ​​The Activator så effektiv som muligt. The Beard Roller består af et metalstøbt håndtag, som er lavet med gummi-resist teknologi, og et hoved af 540, 0.5mm titaniumnåle.

The Beard Roller trænger ind i det øverste lag af huden, og skaber tusindvis af mikroskopiske kanaler, aktiverer nye hårsække og udnytter kroppens naturlige helingsprocess, som booster din skægvækst.

Når rullens titaniumnåle trænger ind i huden, giver det kollagenen mulighed for, at strømme op til hudens overflade. Dette hjælper med at stimulere inaktive hårsække og forbedrer skægvæksten.

Effekten:
- Maksimerer optagelsen af ​​Activator Serum
- Aktiverer 'sovende' follikler
- Øger blodcirkulation

Sammen med The Activator skaber The Beard Roller det bedste mikromiljø til at aktivere skægvækst. Det gør den ved at aktivere de hårsække, der ligger i hvilende tilstand under huden.

Vi anbefaler at bruge The Beard Growth Kit, da det indeholder alt hvad du skal bruge for at aktivere din skægvækst - inklusive The Activator skægvækst serum.

Dosis og anvendelse

Brug Beard Rolleren 2 gange om ugen, med 3 dages mellemrum. Start med at rense rulleren med Beard Roller Cleanseren. Rul derefter med let tryg, 10 gange frem og tilbage både horisontalt, vertikalt og diagonalt, på skægområdet. Slut af med at rense rulleren med lunkent vand.

Måske søger du: