Apopro
Badeanstalten Ansigtsolie - E-vitamin

Badeanstalten Ansigtsolie - E-vitamin

30ml
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Spar 30% på udvalgt hudpleje. Tilbuddet gælder i perioden 04.12 - 17.12.2023.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '111.95' | customcurrency}}
{{ 159.95 | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Ansigtsolien med E-vitamin er et plejeprodukt til dig, der gerne vil være ekstra god ved din hud. Olien tilfører huden essentielle fedtsyrer, som virker blødgørende og hjælper huden med at danne en fugtbevarende barriere.

Olien er beriget med stimulerende appelsin og beroligende kamille, og så er den tilført en stærk antioxidant i form af E-vitamin, som styrker hudens forsvar mod cellenedbrydning. Badeanstaltens ansigtsolie er fremstillet af 100% naturlige råvarer i form af planteolier, planteudtræk og æteriske olier.

Massér nogle få dråber af denne stimulerende olie ud på ren ansigtshud, inden du påfører din ansigtscreme. Olien absorberes hurtigt. Den kan bruges hele året som et fugtbevarende supplement, men vi anbefaler den især som et fast element i hudpleje om vinteren, hvor huden har brug for lidt ekstra pleje.

Indeholder

Ethylhexyl Stearate, Helianthus Annuus Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed, Amyris Balsamifera Bark Oil, Chamomilla Recutita Flower Oil, Limonene, Linalool, Citral.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.