Apopro
Algenist Genius Liquid Collagen

Algenist Genius Liquid Collagen

30 ml
Mærke: Algenist
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '769.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

GENIUS Liquid Collagen er en banebrydende formular, baseret på plantecollagen - bæredygtigt fremstillet og vegansk. Med dens høje dosis af collagen (den indeholder mere collagen end nogen anden ingrediens), sammen med det patenterede Alguronic Acid og Microalgae Oil, hjælper Liquid Collagen med at genoprette hudens elasticitet, fasthed, fugtbalance og styrke. Kliniske tests viser resultater på bare 10 dage.

Liquid Collagen har en hurtig og synlig virkning. Udover at mindske linjer og rynker, fylder den huden med fugtighed og gør den straks mere smidig, fyldig og glat. Huden føles mærkbart blødere, og dens glød og udstråling forbedres med det samme.

Collagen kan være svært at optage, men med den rigtige molekylestørrelse og sammensætning gør Algenist en forskel. Den patenterede Alguronic Acid speeder cellefornyelsen op, som bevirker at også huden selv producerer mere collagen. Ydermere øger Alguronic Acid virkningen af collagenet med helt op til 7 gange.

Ud over Alguronic Acid og Plantecollagen indeholder hver flaske 13.000 enheder af Microalgae Oil, rig på de essentielle fedtsyrer Omega-3, 6 og 9 samt E-vitamin - en velkendt antioxidant.

Der er mange andre virksomme ingredienser i Liquid Collagen, og kombinationen af dem alle gør den helt unik. Eks. kan nævnes Niacinamid (B3) som bl.a er med til at modvirke pigmentpletter og irritationer i huden, forskellige Peptider som er med til at mindske linjer og rynker, og ATP (Adenosine) som giver energi til cellerne.

En høj collagenproduktion er med til at bevare huden elastisk og fyldig, og holder linjer og rynker i skak. Men hudens produktion af collagen falder op gennem 20'erne, og midt i 30'erne nedbryder vi mere end collagen vi producerer.

Liquid Collagen er derfor et velegnet produkt for alle aldre, uanset hudtype, hvis man vil bevare huden i den bedste stand, eller bringe den tilbage til dens optimale tilstand.

Velegnet til:

  • Alle aldre og alle hudtyper, der ønsker optimale betingelser for huden og bedre optagelse af plejeprodukter.
  • Alle der ønsker mere fylde og fasthed, samt en glattere, mere smidig hud.
  • Alle der ønsker at behandle linjer og rynker effektivt, og opnå en mere ensartet hud.
  • Alle der har behov for ekstra fugtighed og mere glød til huden.

Hovedingredienser:

Alguronic Acid - Collagen Complex - Microalgae Oil

Anvendelse:

Anvendes morgen og/eller aften på en nyrenset hud.

Anvendes der flere sera, skal Liquid Collagen påføres som den første serum, tættest på huden.

Skru låget af og træk pipetten op af flasken. Tryk pumpen ind, for at få tømt røret for luft. Mens pumpen er trykket ned, kommes røret tilbage i flaske og når pumpens slippes fyldes røret med den rette dosis af Liquid Collagen.

Fordel derefter produktet på ansigt, hals og décolleté og mærk hvordan de små bobler med Microalgae Oil brister og trænger dybt ind i huden. Følg efter med serum og creme.

INCI: Collagen, Water (Aqua, Eau), Propanediol, Isononyl Isononanoate, Butylene Glycol, Glycerin, Betaine, Pentylene Glycol, Dextrin Palmitate, Collagen Amino Acids, Parachlorella Beijerinckii Exopolysaccharides, Chlorella Protothecoides Oil, Helichrysum Stoechas Extract, Cylindrotheca Fusiformis Extract, Niacinamide, Tocopherol, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Adenosine, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Caprylic/Capric Triglyceride, Palmitic Acid, Disodium EDTA, Carbomer, Sodium Lactate, Amodimethicone, Homosalate, Polysorbate 20, Butyl Methoxydibenzoylmethane, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Octocrylene, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Limonene, Beta-Carotene (CI 75130).

Har du brug for hjælp?