Apopro
Vild Nord Mom To Be Probiotics

Vild Nord Mom To Be Probiotics

30 stk Kosttilskud
Mærke: Vild Nord
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '349.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Vegatabilsk kosttilskud med folsyre og mælkesyrebakterier.

Mom To Be mælkesyrebakterier kombineret med folsyre er til dig, som ønsker et enkelt og effektivt supplement i forbindelse med graviditeten. Mom To Be Fastmelt sticks er så gode, nemme at tage og smager så lækkert, at det er let at huske sit daglige supplement.

Fødevarestyrelsen anbefaler et vitamintilskud på 400 mikrogram folsyre om dagen fra planlægning af graviditet og de første 12 uger af graviditeten. Folsyre bidrager til normal funktion af vævsvækst hos gravide, celledeling, immunsystem, bloddannelse, psyke samt modvirker træthed og udmattelse. Med Mom To Be får du både dit tilskud af folsyre, samt tre udvalgte probiotiske stammer.

Mælkesyrebakterier er forskellige arter af bakterier, der naturligt forekommer i vores tarmflora, hvor de beskytter imod skadelige bakterier, hjælper med at opretholde vores fordøjelse og udnytte de næringsstoffer, vi får igennem vores kost. Hver stick indeholder 12 milliarder levende mælkesyrebakterier fra de veldokumenterede bakteriestammer: BIFOLAC12, BIFOLAC5 samt BIFOLAC G. Pulveret indeholder naturlige smags- og sødestoffer.

Vild nord Mom To Be er dit daglige tilskud før og under din graviditet.

Indhold

Fyldstoffer (xylitol og erythritol) antiklumpningsmiddel (magnesiumoxid), aroma (jordbær, hindbær) frysetørrede bakteriekulturer af Lactobacillus acidophilus BIFOLAC5, Bifidobacterium animalis ssp lactis BIFOLAC12, Lactobacillus rhamnosus BIFOLAC GG folsyre, antioxidant (citronsyre), bindemiddel (natriumcarboxymethylcellulose) overfladebehandlingsmidler (mono-og diglycerider af fedtsyrer, siliciumoxid, magnesiumsalte af fedtsyrer).

Dosis og anvendelse

Anbefalet daglig servering voksne: 1 stick Sticken åbnes og indholdet hældes direkte i munden. Der er intet behov for væske. Pulveret opløses direkte på tungen med en fin bærsmag, der føles rar og ikke efterlader nogen eftersmag. Så enkelt og lækkert, at det er svært at glemme sin daglig probiotika.

Opbevaring

Opbevares uden for børns rækkevidde.

Vær opmærksom på

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Klassificeret som

Produktet er et kosttilskud.