Apopro
Tromborg Enzyme Peeling Facial Mask

Tromborg Enzyme Peeling Facial Mask

50 ML
Mærke: Tromborg
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Garanti for afsendelse i dag - Bestil før 12:30

Læs mere

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '660.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Tromborg Enzyme Peeling Facial Mask

Maske med enzymer og super aktive naturlige ingredienser.

Enzym peeling-masken renser huden hurtigt, nemt og naturligt - døde hudceller fjernes, og irriterende stoffer (snavs) forhindres i at skade din hud. Den naturlige enzym peeling giver et glat og frisk udseende med glød. Enzym peeling-masken fra Tromborg er en nem måde at få en sund og smidig hud på inden for få minutter. Din hudplejerutine bringes op på et nyt niveau.

Masken hjælper din efterfølgende dag- og nathudpleje fra Tromborg til at arbejde mere effektivt, hurtigere og dybere. Du kan bruge enzym peeling-masken til at rengøre, fugte og rense din hud osv. - listen kan blive ved og ved.

Den beroligende maske er en fantastisk måde at forkæle og afstresse din hud på.

Din hud efterlades blød, beroliget og frisk.

Dosis og anvendelse

Enzym peeling-masken påføres afrenset ansigt og masseres blidt med fingerspidserne i cirkulære bevægelser. Afrenses blidt med lunket vand og efterfølges af almindelig plejerutine.

Indeholder

Key Ingredients:

Enzymer fra økologisk kiwi, økologisk grapefrugtekstrakt, fine økologiske jojobakorn, alger, alpine planteekstrakter, peptidkompleks af tri- tetra- og pentapeptider, malva, glycerin, sunflower, safflower, aloe vera, arganolie, kukuiolie, shea butter, vild gulerod.

Tromborg elsker at arbejde med planter på grund af deres gode egenskaber. Derfor vil æteriske olier være at finde i langt de fleste produkter.

Hvis du har allergi eller har behov for yderligere oplysninger om indholdet i produktet, er du altid velkommen til at kontakte vores fagpersonale her hos ApoPro for råd og vejledning.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.