Apopro

Skal du på ferie? 8 gode råd til en bedre rejsetid

Det er skønt at tage på ferie, men det er ikke sikkert, at det er lige så skønt at flyve eller køre langt. 

Transporten kan være en udfordring for mange, så vi vil gerne hjælpe dig gennem køre- eller flyturen, så du kan nyde din ferie uden kvalme, ømme fødder og andre normale rejseudfordringer.

Vores 8 råd til en god tur

 

 

 

 

 

 

 

ApoPro guider - Solbeskyttelse

Solcreme

Solcreme til ansigtet

Forebyg rynker og pigmentforandringer. Noget af det bedste du kan gøre for din hud i ansigtet, er at beskytte den mod solens skadelige stråler. Vi har et udvalg af solcremer, som er specielt udviklet til ansigtet og som ikke fedter eller efterlader et hvidt skær.

Se vores udvalg af solcreme til ansigtet her

Solcreme

Solcreme til børn

Leg i solen er dejligt, du skal bare huske at beskytte dit barns hud mod de skadelige uv-stråler. Jo flere skoldninger dit barn får, jo større er risikoen for, at det udvikler hudkræft senere i livet. Vi har et udvalg af beskyttende og vandfaste solcremer, så dit barn kan lege i haven eller på stranden.

Se alle solcremer til børn her

Solcreme

Alle solcremer

Husk solcremen, når du opholder dig i solen. Skal du på stranden, i sommerhus eller på solferie? Forebyg solskader og hudkræft med en god solcreme fra vores store udvalg. Gå på opdagelse blandt svanemærkede, økologiske og fugtgivende solcremer til hele familien.

Find den solcreme, der passer til dit behov her

Solcreme

Aftersun

Efter en lang dag i solen, trænger din hud til fugt og næring. Køl kroppen ned med en god aftersun, som giver en frisk og behagelig følelse. Blandt vores aftersun-produkter finder du bløde konsistenser og forfriskende dufte til både børn og voksne

Se vores udvalg af aftersun her
Har du brug for hjælp?