Apopro

SARDkopenhagen - guide til hjemmespa

I øjeblikket er det, som bekendt, ikke muligt at komme ud og forkæle sig selv med en spa oplevelse eller en dejlig afslappende massage. Men det er heldigvis muligt at lave en dejlig hjemmespa oplevelse. 

SARDkopenhagen's hudplejeprodukter er ideelle til at lave en lækker hjemme spa. Se vores guide her: 

Start din spa-oplevelse i badet

Et godt sted at starte dit hjemmespa er i dit bad.
Hvis du er så heldig at have et badekar, så kan du hælde et par spiseskeer af SARDkopenhagen's Epsom salt i vandet. Saltet virker udrensende, udtørrer ikke huden og er tilsat lavendel og mynte, så badet får en dejlig afslappende duft. 

Forkæl din krop med en lækker scrub

Hvis du starter din hjemme spas oplevelse i brusebadet, kan du give din hud en dejlig scrub med en af SARDkopenhagen's scrubs med enten mandelolie og fersken eller bergamotte- og eucalyptusolie. De er også lavet på epsomsalt, men indeholder også mandelolie som binder fugt i huden, så du går ud af badet med gennemfugtet og blød hud. De findes med bergamot og eukalyptus eller med melon, eukalyptus og fersken duft. Den sidste har en dejlig duft af sommer, som vi vidst er mange der længes efter i denne grå tid.

Plej huden med en nærende bodylotion

Når du er kommet op af badekarret eller ud af brusebadet, kan du følge det afslappende bad op med en god bodylotion. SARDkopenhagen's bodylotion  er lavet på argan olie og sheasmør som nærer huden i dybden. Tag dig god til at massere din krop ind i bodylotionen, så du får den rigtige spa fornemmelse. 

Afslut med en duftende håndcreme

Til sidst kan du smøre din hænder ind i SARDkopehagens håndcreme, som har en skøn duft af rabarber, da den er tilsat rabarberolie. Smør hænderne ind i cremen, tag hænderne op til næsen og tag et par afslappende indåndinger og mærk den afslappende duft fra håndcremen. 

Se alle produkter fra SARDkopenhagen

Tips til dit hjemmespa:

Hæng nogle eukalyptusgrene op i dit brusebad, så udsendes der en aromatisk duft på badeværelset hver gang du bader.

Sæt et par stearinlys ud på badeværelset, eventuelt med duft, for at få en hyggelig og afslappende stemning. 

Har du brug for hjælp?