Apopro

Velplejede fødder: gå foråret og sommeren imøde med pæne fødder

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og det betyder sandalvejr for mange. Få gang i fodplejerutinen, så du kan slippe af med hård hud og revnede hæle og tilføj fugt og pleje til dine fødder.

Almindelige fodproblemer kan som oftest ordnes på en simpel måde. Gener som tør hud på fødderne, der som regel opstår på grund af manglende pleje oven på den belastning fødderne udsættes for dagligt, kan løses med en god fodplejerutine.

Med vores 5 gode råd, er du godt på vej til at gå sommeren i møde med bløde og velplejede fødder:

  1. Fjern hård hud

Er du generet af hård hud, kan du bruge en fodhøvl eller en fodfil til at fjerne døde hudceller på en skånsom, men effektiv måde. Så bliver dine fødder ikke bare bløde og smukke, men så er de også klar til at tage imod cremer og anden pleje.

Prøv evt. en peelingmaske til fødderne, som fjerner døde hudceller fra området 

  1. Undgå sure tæer

Husk fødderne, når du er i bad! Med en daglig fodvask med mild og plejende sæbe, fjerner du sved og bakterier og undgår sure tæer, samtidigt med at du fugter og plejer. Efter fodvask bør du tørre fødderne grundigt, for at undgå kløe og i værste fald fodsvamp.

  1. Tilfør dine fødder fugt

Gør det til en daglig vane at bruge en fugtgivende creme såsom Apotekets Hælcreme eller Faaborg Pharmas Helo Feet creme for at genskabe føddernes naturlige fugtbalance. På den måde minimere du risikoen for hælrevner og sprukne fødder.

Tilføj evt. fodmaske sokker til pleje af fødder.

  1. Forkæl dig selv med fodbadesalte, fodmasker og scrubs

Med fodbadesalte kan du nyde at få bløde, velduftende fødder samtidig med at saltene sørger for nænsomt at opløse føddernes hårde hud. Prøv også at give dig selv fornøjelsen af silkebløde fødder med en fodscrub eller fodmaske.

  1. Plej dine negle

Inden du lægger neglelak, kan du med fordel smøre dine negle med Australian Bodycares 100 % veganske Nail Repair, for at styrke neglene og minimere risikoen for revnede, ru og misfarvede negle.

 

Leder du efter flere produkter til fodpleje? Find dit favoritprodukt i vores brede udvalg af cremer til fødder.

 

 

Har du brug for hjælp?