Apopro

 

Bestil medicin online - Receptpligtig medicin hos ApoPro.dk

Hos ApoPro.dk Dit Online Apotek kan du købe din receptmedicin.

Vi tager os professionelt af din ordre og sørger for, at den gennemgår farmaceutisk kontrol fra bestilling til afsendelse. Du kan i ro og mag selv bestille din medicin hjemmefra, på farten, på arbejdspladsen, eller hvor som helst, og få leveret medicinen som du foretrækker.

Alt sammen nemt og hurtigt, og til samme priser som på det fysiske apotek.

Herunder kan du finde vejledning til, hvordan du bestiller via vores hjemmeside og finde svar på de fleste spørgsmål.

 

Bestilling af receptmedicin

Når du kommer ind på hjemmesiden, og skal bestille receptmedicin, skal du:

Du kan også oprette en profil

Hvis du opretter en profil, behøver du ikke at indtaste dit CPR-nummer, hver gang du bestiller din receptmedicin hos os.

Hvordan opretter jeg en profil?

Hvis du har brug for hjælp med bestillingen, eller har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at åbne vores chat, og kontakte vores dygtige fagpersonale.

 

Bestilling af receptmedicin til dit barn

Du kan sagtens bestille receptpligtig medicin til dit barn.

Kontakt os på chatten, i åbningstiden fra mandag-lørdag, hvis du skal bestille receptmedicin til din baby eller dit barn.

Din ordrebestilling bliver lavet af vores faglige team manuelt, uden om hjemmesiden, og når bestillingen er på plads sender vi dig et betalingslink på e-mail, så du kan betale ordren.

Herefter bliver orden afsendt til den ønskede leveringsadresse, som du vælger ved oprettelsen af ordren. Leveringspriserne er de samme som når du bestiller direkte på hjemmesiden.

Fra 13 år og op

Er dit barn derimod over 13 år og har MitId, er det muligt selv at bestille over hjemmesiden.

 

Kontakt os her

 

Kan jeg bestille medicin til to personer ad gangen?

MitId log-in tillader ikke, at flere personer er logget ind samtidig, så man kan ikke bestille til to personer på samme ordre. Til gengæld tilbyder vi, at slette den ene fragt på ordrerne. For at gøre dette skal du sende en mail til [email protected] med de to ordrenumre, så håndterer vi det derfra.

Hvis du ikke kan lægge den ønskede vare i kurven

Varer, som vi ikke har på lager, kan du ikke lægge i kurven. Når du køber receptpligtig medicin, kan du i stedet vælge et tilsvarende lægemiddel på samme styrke og samme antal. Hvis du ikke får andre valgmuligheder op, kan du kontakte vores personale i chatten, som vil undersøge om der er andre muligheder for dig.

Hvordan bestiller man ernæringsdrikke på recept?

Første gang du bestiller, skal du først sende os din ernæringsrecept til vores adresse, så vi kan lægge den ind i vores system.

Du kan finde en udførlig guide til bestilling her.

Når du er klar til at bestille online, går du ind på hjemmesiden og lægger det antal og de smagsvarianter i kurven som du ønsker. Når du er færdig med at bestille, går du i kurven og vælger de ernæringsdrikke du vil have ekspederet over recepten og skriver dit cpr-nummer i feltet, som kommer frem.
Herefter gennemfører du ordren og giver os trækningsret til det fulde beløb uden tilskud. Når vi så ekspederer ordren, fratrækker vi de 60 % i tilskud. Pengene bliver først trukket, når ordren bliver afsendt, og her trækker vi beløbet med tilskuddet påregnet.

På vej på ferie?

Læs om regler og vilkår for receptpligtig medicin, når du skal ud at rejse: Receptmedicin med på rejsen

Hvem kontrollerer min medicin?

Hos ApoPro.dk har vi nogle faguddannede farmakonomer og farmaceuter ansat, som håndterer dine recepter og kontrollerer at alt er, som det skal være med dine recepter. Hvis der er problemer med din recept, vil fagpersonalet kontakte dig enten via mail eller telefon for at få afklaret problemer og tvivl.

Professionel håndtering

Din recept bliver fulgt af en farmakonom eller farmaceut fra du lægger din bestilling og til den bliver afsendt. Det er også farmakonomer og farmaceuter, som laver dit brev med personlig rådgivning, som du kan finde i din pakke.

Kan jeg få tilskud til min medicin?

Ja, du får tilskud til din tilskudsberettigede medicin, som du ville på et fysisk apotek. Du kan se din tilskudssaldo, når du er logget ind med dit MitId, der hvor der står "pris info".

Hvis du har medicinkort, så bliver dette også beregnet din pris.
Vi indberetter til Sygeforsikringen Danmark, hvis du i kurven angiver at du er medlem.

Har du brug for hjælp?