Apopro
RAZspa Conditioner

RAZspa Conditioner

500 ml
Mærke: Raz Skincare
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
4 for 3 på Raz Skincare. Tilbuddet gælder i perioden 15. august t.o.m. 21. august 2022 og kan ikke kombineres med andre kampagner.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '275.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

RAZspa Conditioner er formuleret til at give glat, skinnende og sundt hår med en bedre struktur som er let at rede ud. Dufter skønt af vandmynte og honning.

Honning er rig på aminosyrer og sukker, der glatter et skadet og rugt hårstrå. Vandmynte sætter gang i blodgennemstrømningen i hovedbunden og er på denne vis med til at forbedre hårets struktur. Stimulerer hårsække i dvaletilstand til at påbegynde produktion af hår. E-vitamin er en kraftfuldt antioxidant og giver et sundere og stærkere hår, der derfor kan holde længere og ikke knækker.

Dosis og anvendelse

Anvendes i vådt og renvasket hår og masseres ud til spidsen af håret. Skylles ud efter 5 minutters virkning.

Bruger du denne conditioner til at øge din hårproduktion bør du massere den godt ned i hovedbunden og lade den sidde i 5 minutter inden du skyller grundigt. Ønsker du maksimal fylde til håret skal du ikke komme balsam i hovedbunden men nøjes med hårets længde og spidser.

Indeholder

Ingredients : Aqua, Cetearyl Alcohol, Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters, Polyglyceryl-3 Stearate, Polyglyceryl-2 Sesquioleate, Behentrimonium Chloride, Behentrimonium Methosulfate, PEG-14M, Stearamidopropyl Dimethylamine, Sodium Hydroxypropyl Oxidized Starch Succinate, Sodium Lactate, Urea, Glycerin, Lactic Acid, Levulinic Acid, p-Anisic Acid, Sodium Chloride, Citric Acid, Parfum, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Aloe Barbadensis Leaf Extract Powder, Mentha Arvensis Leaf Oil, Menthol.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt

Har du brug for hjælp?