Apopro
Raz Skincare Foot Bath & Scrub

Raz Skincare Foot Bath & Scrub

200 g
Mærke: Raz Skincare
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '265.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Raz Skincare Triple Action Relief Foot Bath & Scrub er en aktiv formel, som jeg har designet til effektiv hudpleje mod ethvert ubehag for dine fødder. En delikat balance af ingredienser giver fremragende næring til huden, mens den bekæmper træthed, lugt og ubalance. Formlen er beriget med en delikat blanding af planteekstrakter. Efter brug af Raz Skincare Foot & Bath Scrub, vil dine fødder se pæne ud, mens de føles silkebløde og nærede. Velegnet til alle hudtyper.

Timianolie og timianblade er blevet brugt for deres svampedræbende, anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber i mange år. Oregeno olie er fyldt med antioxidanter. Cedertræolie har antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaber. Tea Tree-olie bruges primært til at behandle lidelser, der påvirker huden eller neglene. E-vitamin er blevet brugt for dets enestående antioxidantegenskaber. Endelig har jeg tilføjet Menthol-krystaller, der får dig til at gå på skyer.

Dosis og anvendelse

Kom 1 skefuld i fodbad eller masser direkte på fødderne efter fodbad. Skyl med koldt vand efter brug.

Indeholder

Olea Europaea Fruit Oil, Menthol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Origanum Vulgare Oil, Thymus Vulgaris Oil, Phenoxyethanol, Tocopherol, Dried Thyme Bud.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.

Måske søger du:
Har du brug for hjælp?