Apopro
Raunsborg Hand Cream

Raunsborg Hand Cream

100 ml
Mærke: RAUNSBORG
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '139.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Hyppig håndvask affedter huden og giver tørre hænder. I værste fald bliver huden også rød, irriteret og gør ondt. Uanset om du er barn eller voksen, kan du mindske risikoen for tør og irriteret hud, hvis du husker at bruge en god håndcreme efter hver håndvask. Det hjælper din hud med at opretholde den naturlige fedtbalance og holder huden sund.

Raunsborg Hand Cream 100 ml er en nærende og fugtgivende håndcreme med en frisk duft af birk. Cremen har en fedtprocent på 27,9 %, men trænger alligevel hurtigt ind i huden uden at virke fedtende.

Aktive ingredienser som lind og vegetabilsk squalane sikrer, at huden får ekstra fugt og beskyttelse, mens agurkeekstrakter hjælper til med, at opretholde hudens naturlige fugtbalance.

Dosis og anvendelse

God håndhygiejne er mere end håndvask og afspritning. For når du vasker hænder rigtig tit, er det ofte hårdt for huden, som uden pleje kan blive irriteret og tør.

Derfor er det en god idé at hjælpe dine hænder med at oprette den naturlige fugtbalance, og bruge en god håndcreme hver gang du har vasket hænder.

Brug Raunsborg Hand Cream Nordic efter hver håndvask, så dine hænder får fugt og ikke udtørrer. Og brug den med fordel også med jævne mellemrum uden håndvask for at mindske risikoen for tør og sprukken hud på hænderne.

Indeholder

Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Coco-caprylate, Sorbitan Stearate, Pentaerythrityl Stearate/Caprate/Caprylate/Adipate, Polysorbate 60, Squalane, Caprylyl Glycol, Panthenol, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Cucumis Sativus Fruit Extract, Parfum, Phenoxyethanol, Tilia Platyphyllos Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopherol

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.