Apopro

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste ordre

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet får du en rabatkode tilsendt som giver 10% rabat på din næste ordre.  

Ja tak, jeg bekræfter min tilmelding til nyheder, tilbud, vejledning, personlige råd og anbefalinger om medicin, lægemidler og øvrige produkter via e-mail fra Apopro, Apoteka og Apotekas øvrige samarbejdspartnere. Samarbejdspartnere kan løbende udskiftes og kan til enhver tid ses på denne liste over partnere. 

Ja tak, jeg accepterer også at modtage markedsføring fra fremtidige samarbejdspartnere indenfor de samme produktkategorier.

Jeg accepterer, at Apopro og Apoteka anvender mine personoplysninger, herunder mine kontaktoplysninger, oplysninger om mine præferencer og interesser, min købshistorik inkl. oplysninger om køb af både håndkøbs- og receptpligtig medicin mv., samt registreringer om min adfærd på Apopro og Apoteka og disse samarbejdspartneres websteder og andre onlinekanaler m.v. til brug for profilering og målretning af markedsføringsmateriale samt optimering af algoritmer hertil.

Apopro og Apoteka må bruge mit samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. samarbejdspartnere, produkter eller kontaktformer. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke ved at skrive til Apopro/Apoteka på [email protected] Jeg kan læse mere om behandling af mine personoplysninger i privatlivspolitikkerne for hhv. Apopro og Apoteka