Apopro
Nupo Slim Boost +Medical Device Calorie Fighter

Nupo Slim Boost +Medical Device Calorie Fighter

15 breve Medicinsk udstyr
Mærke: nupo
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '149.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Nupo Slim Boost +Medical Device Calorie Fighter er medicinsk udstyr beregnet som et supplement ved vægttab eller vægtkontrol til behandling og forebyggelse af overvægt og fedme for at forhindre sygdomme relateret til den slags sundhedsmæssige forhold.

Calorie Fighter er beregnet til at:

  • Øge mæthedsfølelsen/formindske appetit for at forhindre overdreven spisning og spisetrang,
  • Nedsætte fedtoptagelse fra kosten, og
  • Reducere tilgængeligheden af kulhydrater til absorption.

Som konsekvens reduceres kalorieoptagelsen, hvilket hjælper med at gendanne en sund energibalance til understøttelse af et vægthåndteringsprogram.
Calorie Fighter aktion er baseret på 2 hovedingredienser: glucomannan og kitosan. Når Glucomannan blandes med vand, svulmer det op og udvides i maven og fungerer således som et fyldstof. Det øger mæthedsfølelsen, nedsætter appetitten og forhindrer overdreven spisning og spisetrang. Kitosan har en høj lipidbindingskapacitet, hvilket hjælper med at sænke fedtoptagelsen fra kosten. Calorie Fighter hjælper således med at reducere kalorieindtagelse og gendanner en sund energibalance til understøttelse af et vægthåndteringsprogram.

Dosis og anvendelse

Calorie Fighter indtages oralt. Hvert brev er kun til éngangsbrug. Calorie Fighter er beregnet til svært overvægtige (BMI ≥ 30) eller overvægtige voksne (BMI ≥ 25).

Anbefalet mængdeindtagelse:
• 1 brev tre gange dagligt,
• Skal tages et kvarter før et hovedmåltid (morgenmad, frokost og aftenmad)

Calorie Fighter skal hældes i og omrøres i et stort glas vand (mindst 200 ml). Drik straks efter opløsning af pulveret for at undgå fortykning af væsken.
Calorie Fighter er velegnet til langtidsbrug og anbefales at anvendes op til 12 uger efter behov.

Indeholder

Glucomannan (1g), KiOnutrime-CsG(0,5g), maltodextrin, colloidal siliciumdioxid, aroma, sukralose.

Vær opmærksom på

Kun egnet til voksne.
Skal holdes uden for børns rækkevidde.
Den anbefalede dosis må ikke overskrides.
Ikke egnet til personer med synkebesvær.

Personer, der tager Calorie Fighter kan lejlighedsvis opleve gastrointestinale forstyrrelser såsom forstoppelse, fordøjelsesbesvær, mavepine, generende oppustethed, tarmluft, ubehag eller smerter i maven, halsbrand, gastroøsofageal refluks, kvalme, opkast eller diarré.
Sjælden: Hypersensitivitet til en eller flere af ingredienserne. Udslæt, kløe, sved eller åndedrætsbesvær kan derefter opleves.
I tilfælde af vedvarende bivirkninger skal forsøgspersonen stoppe behandlingen og tale med en sundhedsfaglig person.

Da Calorie Fighter har evnen til at svulme op, bør pulveret ikke indtages direkte. Indholdet af et brev skal hældes i større mængde vand (mindst 200-250 ml) før brug.
Da Calorie Fighter har høj fedtbindingsevne, kan dette påvirke absorption af aktive ingredienser af lipidisk natur hos andre lægemidler (f.eks. hormoner i p-piller eller i præparater, der bruges til behandling af menopause-forstyrrelser samt vitaminprodukter). Det anbefales derfor at indtage sådanne lægemidler en time før eller fire timer efter indtagelsen af Calorie Fighter. Forsøgspersoner bør altid tale med deres læge eller farmaceut omkring samtidige behandlinger.
For at undgå mangel på fedtopløselige vitaminer såsom A, D, E og K, kan et multivitaminprodukt hjælpe med at dække behovet.
Den anbefalede dosis må ikke overskrides. Man forbedrer ikke effekten af produktet ved at tage Calorie Fighter i højere dosis end anbefalet, dette kan derimod forårsage potentielle bivirkninger.
Da nogle af komponenterne i Calorie Fighter kan have mulig effekt på blodsukker- og kolesterolniveau, bør mennesker med diabetes eller forhøjet kolesterol kun tage Calorie Fighter efter aftale med en læge.
Calorie Fighter kan indeholde sulfitter og vanillin. Patienter med kendt overfølsomhed eller allergi over for disse stoffer skal anvende Calorie Fighter med forsigtighed, da der kunne udløses allergiske reaktioner.
Calorie Fighter bør ikke inhaleres. Indånding af pulveret kan medføre allergiske reaktioner eller åndedrætsbesvær.

Må ikke anvendes i tilfælde af allergi eller intolerance over for en af de sammensætninger, der findes i formuleringen eller ved kendt overfølsomhed over for urteprodukt.
Ikke egnet til personer med synkebesvær.
Ikke egnet til personer med inflammatoriske sygdomme i mave-tarmkanalen, såsom gastroøsofageal reflukssygdom, mavekatar, ventrikulære eller duodenale mavesår, Crohns sygdom, colitis ulcerosa, divertikulitis), der viser tegn på tarmobstruktion (forestående eller eksisterende mekanisk eller paralytisk ileus), gastrisk bypass, gastroparese hos diabetikere med neuropati, tarmpolypper eller eksisterende alvorlige fordøjelsesproblemer.
Ikke egnet til personer med sygehistorie med forstoppelse.
Ikke egnet til undervægtige personer (BMI ikke egnet til nyfødte, småbørn eller børn. Teenagere bør kun anvende Calorie Fighter efter aftale med lægen.
I tilfælde af tvivl bør man spørge en sundhedsfaglig person.

For at undgå forstyrrelse i forsyningen af vigtige næringsstoffer til fostret eller spædbarnet, bør man ikke bruge produktet under graviditet eller hvis man ammer.

Læs vedlagte indlægsseddel grundigt, inden du begynder at tage produktet.

Klassificeret som

Medicinsk udstyr klasse IIB