Apopro
Mellisa Body Scrub

Mellisa Body Scrub

200 ml
Mærke: Mellisa
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Køb dette produkt og få en Mellisa Facial Foaming Oil Cleanser til en værdi af 189,- med i købet (udløb september 2022). Tilbuddet gælder så længe lager haves dog senest 30. august 2022.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '149.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Bodyscrub

En rig, cremet bodyscrub, der fugter og blødgør huden uden at fedte. Mellisas Body Scrub er wellness til dit bad. Den er formuleret til dels at skåne din hudbarriere imod mikroridser samt nære huden med sin cremeformulering, der virker som en bodylotion i badet.

Huden eksfolieres blidt med afrundede skrubbepartikler, som nænsomt bortsliber de døde hudceller uden at gøre skade. Skrubbepartiklerne er komponeret af modificeret cellulose, som er udvundet af birk. Dette har en ligeså god en bionedbrydelighed, som var det knuste skaller, men med den store fordel, at ved modificeret cellulose undgår du skarpe kanter, der kan lave mikroridser i sart hud.

Mellisas Body Scrub er baseret på økologiske, koldpressede olier og styrkende bioaktiver. Bl.a. Laminaria ekstrakt, som er et beskyttende, og fugtgivende algekompleks med antioxidante egenskaber, der formår at stimulerer enzymer i huden, der booster fornyelsen af hudceller. På den måde revitaliserer algeekstraktet træt og kedelig hud.

Hvedkim-, oliven og abrikoskerne olie regenererer og plejer tør, ru og sensitiv hud. Sheasmør vedligeholder elasticiteten i huden og har en blødgørende og beskyttende virkning, samt et højt indhold af naturligt E-vitamin og phytosteroler, der forbedrer funktionen af hudens beskyttende barriere. Aloe vera beroliger irriteret hud og har med sit særligt høje indhold af polysaccharider ekstra fugtgivende egenskaber. Økologisk Gojibær har et højt indhold af antioxidanter, aminosyrer, vitaminer og mineraler. E-vitamin virker som en supplerende stærk antioxidant, genopbygger hudceller efter ydre belastninger og hjælper med at styrke hudbarrieren, således at huden bliver i stand til at varetage sin naturlige fugt og smidighed.

Mellisas Body Scrub fornyer din hud, gør den babyblød og efterlader den med en langvarig følelse af at være gennemfugtet og smidig.

Dosis og anvendelse

Påføres på fugtig hud med cirkulære bevægelser. Er så blid, at den kan benyttes dagligt.

Indeholder

Aqua, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Aloe barbadensis Leaf Extract, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Butyrospermum Parkii Butter, Cellulose Acetate, Glycerin, Laminaria Digitata Extract, Propanediol, Lycium Barbarum Fruit Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Aroma

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.

Har du brug for hjælp?