Apopro
KRAES Gaveæske (Havre/Kokos)

KRAES Gaveæske (Havre/Kokos)

200 g + 30 ml + 100 ml
Mærke: KRAES
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '407.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Vi har samlet KRAES babybad - havre & kokos, KRAES glade kinder og KRAES baby balm i en lækker gaveæske - perfekt til fødselsdags- eller barselsgaven.

Denne variant anbefales til baby/barn med normal/tør/kløende hud.

KRAES Babybad - Havre & Kokos:

KRAES babybad er udviklet med fokus på at skabe et naturligt og sæbefrit plejebad til småbørns sensitive hud. Vores basisingrediens kolloid havre fremmer en normal pH-værdi og opretholder en beskyttende barriere på huden, mens kokosmælk har rensende og fugtgivende egenskaber.

KRAES Glade Kinder:

Lavet af ingredienser fra naturen og er en plejestick til daglig forebyggelse af hudirritation forårsaget af vintervejr/frost, savl og sol. Den lindrer tørhed i ansigtet, sprukne læber, hudafskrabninger, solskoldning og insektbid og er desuden rig på vitaminer, naturlige antioxidanter og essentielle fedtsyrer, der beskytter, fugter og lindrer den sensitive hud.

KRAES glade kinder indeholder udelukkende naturlige ingredienser, hvorfor du også kan bruge plejesticken til at lindre sarte brystvorter uden at bekymre dig om, hvorvidt dit barn bliver udsat for unødvendig, syntetisk kemi.

Den er praktisk at have med i tasken til nem og hurtig beskyttelse i vuggestuen/børnehaven og på ferien.

Indeholder 30 ml

KRAES Baby Balm:

KRAES baby balm er en blød og nærende balm udviklet med afsæt i vores helende natur - den er både beskyttende, lindrende og fugtgivende.

I udviklingen af KRAES baby balm har vi haft fokus på det enkle og rene, hvorfor vores ingrediensliste kun består af syv nøje udvalgte råvarer: abrikoskerneolie, kokosolie, sheasmør, bivoks, havreolie og castorolie. Indeholder en aktiv ingrediens, kolloid havre, som er kendt for at virke kløestillende, reducere rødme og inflammationer.

Balmen anvendes til daglig lindring af tør hud, kløe, arp, bleudslæt, udslæt, insektbid, solskoldning, småsår, ømme brystvorter m.m.

Indeholder 100 ml