Apopro

Hudplejeguide til mænd

Mænds hud er anderledes sammensat end kvinders og har derfor brug for andre hudplejeprodukter. Mænd har typisk flere talgkirtler og en højere talgproduktion end kvinder og mænd har derfor oftere tendens til fedtet hud.

Herunder får du vores guide til en simpel hudplejerutine, der vil hjælpe dig på vej til en sundere hud og et flottere skæg:

Rens

Første step i enhver mands hudplejerutine bør altid starte med rens. Når du får renset din hud, får du dobbelt så meget ud af den creme, du tager på bagefter. Når fedt, urenheder og forurening er vasket væk, kan din creme trænge ordenligt ind.
Beaute Pacifique Purifying Foam Cleanser er en "One Step" ansigtsrens/renseskum, der passer godt til alle hudtyper, og som hurtigt afrenser uden at give hudirritation.

Ecooking laver en rensegel til dig, som har en tendens til at blive lidt fedtet i huden. Rensegelen kan anvendes i ansigtet, men også på resten af kroppen, hvis du har tendens til også at få urenheder der. 

Pleje

Efter din rens bør du altid følge op med en god creme, som opfylder de behov, din hud har. Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, kan du vælge cremen fra By Men’s Room. Den er et multiprodukt, som tilpasser sig til netop din hudtype. 

Søger du fugt, uden at din hud bliver fedtet, kan ansigtscremen fra Ecooking være et godt valg. Den tilfører din hud masser af fugt uden at fedte. 

Trænger din hud til at blive beroliget og kølet lidt ned, kan denne creme fra Vichy være et godt valg. Særligt efter træning, hvor huden er varm og blussende. Den er formuleret som en let gel, virker kølende og har en frisk duft af rosmarin og citron.  

Skægpleje

Foretrækker du et glatbarberet look eller et velplejet skæg? Begge dele kræver den rigtige pleje. 

Til barbering skal du sørge for at starte ud med en god barberskum, så huden forberedes og hårene blødgøres. Barberskummen fra Vichy er skånsom ved huden og formuleret uden alkohol.

Hvis du har skæg, kan du pleje skægget ved at anvende en olie i det. Olien blødgør skægget og giver det en flot glans. Ecookings skægolie er et multiprodukt, som kan anvendes i skægget, men også bruges som serum, til massage og meget andet.

Se alle hudplejeprodukter til mænd

Har du brug for hjælp?