Apopro
Golden Week – tilbud og rabatter hos ApoPro.dk

 

Golden Week hos ApoPro.dk

Ja, du hørte rigtigt. Flere gange om året har du mulighed for at spare mange penge på dit forbrugsbudget. Mens priserne generelt stiger, gør vi hos ApoPro.dk hvad vi kan, for at sænke priserne. Hold derfor godt øje med vores Golden Week-kampagne, som er fyldt med gyldne priser, tilbud og rabatter til dig og din familie.

 

Se vores attraktive tilbud

 

Golden Week betyder store rabatter

Er du klar til attraktive priser og store rabatter? Flere gange om året holder vi et brag af en fest, og du er inviteret! Vi inviterer nemlig indenfor til Golden Week – med rød løber og gyldne priser – online her på shoppen. Medbring dit gode humør, så klarer vi resten.

Tilbudsside med links til aktive kampagner

For at gøre det nemt og overskueligt har vi oprettet en side, hvor vi løbende opdaterer indholdet med links til vores aktive kampagner. Så hvis du ikke er tilmeldt vores nyhedsbrev, kan du i stedet holde godt øje med denne side, som giver dig et direkte link til de bedste her-og-nu tilbud: Apotek-tilbud

 

Hvorfor holder vi Golden Week?

Fordi vi elsker at forkæle dig, gør vi hvad vi kan for at have attraktive priser, kampagnetilbud og rabatter på tværs af shoppen. Når Golden Week-kampagnen går løs, er det forskelligt fra gang til gang, hvad vi giver rabat på. Men én ting er sikkert: Der er penge at spare!

Så er du typen, der elsker gode tilbud og synes, du fortjener lidt ekstra forkælelse, er du kommet det rigtige sted hen. Vores fineste opgave er nemlig at forkæle dig og dine nærmeste med gode produkter til attraktive priser. Når vi ikke har kampagnetilbud som fx Golden Week, vil du altid kunne finde en række af billige varer, som alle har fået en Fast lav pris. Dem kan du også finde her:

 

Herudover kan du også finde vores tilbudsside, som vi løbende opdaterer med friske links til de aktuelle kampagner, vi har.

Se vores tilbudsside

Her får du et hurtigt overblik over gældende tilbud og direkte links til vores tilbudsprodukter.

SE TILBUD*


Japans Golden Week-helligdage

Faktisk er Golden Week en samling af 4 nationale helligdage i Japan og en af de mest turistbesøgte perioder foruden Obon-ugen og nytår naturligvis. Disse nationale helligdage foregår ultimo april og primo maj og indeholder bl.a. Grundlovsdag og Børnenes dag, som egentlig er en drengefestival og handler om sønners sundhed og fremtidig succes. Pigefestivalen afholdes primo marts.

Fælles for Japans Golden Week og vores Golden Week er lille og nok mere tilfældig end med vilje. Men en fejring er det uden tvivl. Vi fejrer, at vi kan sætte en række produkter ned og give gyldne priser i en gylden periode. Guld og glitter skal der til, og festligt bliver det! Samme forventning har de højst sandsynligt i Japan, hvor nationaldage tiltrækker et hav af mennesker fra hele verden og samler alle til fejring og fest.

 

-

*Gælder ikke apoteksforbeholdte lægemidler, da det er lovbestemt, at prisen på disse skal være ens på alle apoteker.

Har du brug for hjælp?