Apopro
Ecooking Multi Olie Parfumefri - 300 ml.

Ecooking Multi Olie Parfumefri - 300 ml.

300 ml
Mærke: ecooking
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '389.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Ét produkt, der kan bruges til mange forskellige ting - det er vi vilde med hos Ecooking. Multi Olie er et multiprodukt, som består af en blanding af unikke, multifunktionelle økologiske olier.
Denne indeholder nøjagtig samme effektive ingredienser som den velkendte Multi Olie - bare uden parfume. Derfor er den ideel til pleje af babyer og børn.

Dosis og anvendelse

Brug altid Multi Olie på fugtig hud og hår. Du kan også bruge den i tørt hår til at give håret mere glans. Kom da lidt olie i hænderne, og stryg hen over håret fra hovedbunden til spidserne. Saml spidserne og "tør" den sidste rest af olie i håret. Det giver glans samt pleje til håret.

Ved afrensning af huden: Kom olien på en fugtig klud eller et stykke fugtigt vat, og rens derefter. Brug samme procedure, når du fjerner øjenmakeup.

Ved barbering: Fugt huden med lunkent vand, og kom olien på det område, du ønsker at barbere. Vent et øjeblik og lad olien trænge ind for at blødgøre hårene (1-5 minutter). Barber derefter normalt med en skraber. Herved undgår du indgroede hår, skægpest samt tørre og dryssende skinneben. Efter barbering smør området med en smule olie.
Barber derefter normalt med en skraber. Herved undgår du indgroede hår, skægpest, samt tørre og dryssende skinneben. Efter barbering smøres området med en smule olie.

Indeholder

Sesamum Indicum Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.