Apopro
Ecooking Hårolie

Ecooking Hårolie

75 ml
Mærke: ecooking
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Garanti for afsendelse i dag - Bestil før 12:30

Læs mere

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '169.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Ecooking Hårolie beskytter, fugter og plejer dit hår, så det bliver blødere og glattere. Med denne fugtgivende og plejende olie kan du forkæle dit hår uanset, hvilken hårtype du har. Ecooking Hårolie har en høj koncentration af olier og vitaminer, der fugter hvert enkelt hårstrå i dybden.

Olien består blandt andet af kokosolie og arganolie, som med deres indhold af fedtsyrer og E-vitamin, reparerer tørre og spaltede spidser, blødgør og tilfører håret glans. Dertil er Hår Olie med antioxidanten Q10 og squalane, som indkapsler håret i effektiv pleje og beskyttelse.

Med Ecooking Hårolie får du et blødere, glattere og mere glansfuldt hår, som tilmed er lettere at rede ud. Ecooking Hårolien har en skøn duft af blomster, grønne blade og et tvist af citrus.

Vegansk og dermatologisk testet.

Dosis og Anvendelse

Olien kan anvendes i både vådt og tørt hår. Kom 1-2 pump olie i håndfladerne og fordel herefter i hårspidserne. Med den lette formel, trænger Ecooking Hårolie hurtigt ind i hårstrået. Skyl ikke olien ud.

TIP: Hvis du har krøllet hår, kan Ecooking Hårolie anvendes til at samle dine krøller.

Indeholder

Ingredients: Coco-caprylate/Caprate**, Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters**, Isoamyl Laurate**, Butyrospermum Parkii Oil**, Cocos Nucifera Oil*, Squalane**, Argania Spinosa Kernel Oil*, Tocopherol**, Helianthus Annuus Seed Oil*, Tocopheryl Acetate, Ubiquinone**, Parfum, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.