Apopro
Dragör Circular Skincare Ansigtsolie

Dragör Circular Skincare Ansigtsolie

50 ml
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '365.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Gyldne dråber som genopretter hudens balance og giver en flot glød. Dragör Circular Skincare Ansigtsolie er et koncentrat af al godheden fra vores signaturolier.

Dragör Circular Skincare Ansigtsolie er ikke-fedtet og med den kan du selv dosere næringsstofferne til din hud. Ansigtsolien består af vores unikke olieblanding af hamp og rapsolie fra frøene, hybenolie fra kernerne og havtorn olie fra frugten, med tilsætning af en brøkdel af olivenolie, som hjælper olien med at trænge dybere ind i huden, hvor den gavner. Olieblandingen indeholder en kombination af bl.a. Omega-3, -6, -7 og -9 fedtsyrer, antioxidanter, plantesteroler og carotener.

Beskytter og giver glød.

En ansigtsolie der fugter og beskytter din hud mod oxidation, dannelsen af pigmentpletter og stimulerer kollagenproduktionen, som er med til at gøre din hud glat og giver en flot glød.

Naturlig, parfumefri, vegansk med nordiske, økologiske olier.

Fyldt i flasker fra 100% genanvendt fiskenet.

Udviklet ud fra en bæredygtig tankegang med fokus på cirkulære økonomi.

Dosis og Anvendelse

Tag et par dråber ansigtsolie på fingerspidserne og masser den ind i huden, indtil den er absorberet, og huden føles blød og glat. Brug det alene eller som et tyndt lag under din ansigtscreme.

Indeholder

Brassica Campestris Seed Oil (Rapsolie)*, Hydrogenated Ethylexyl Olivate (Vegetabilsk olie), Cannabis Sativa Seed Oil (Hampolie)*, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables (Vegetabilsk olie), Hippophae Rhamnoides Fruit Oil (Havtornolie)*, Rosa Canina Seed Extract (Hybenolie)*, Helianthus Annuus Seed Oil (Solsikkeolie)*, Tocopherol (Vitamin-E)*, Humulus Lupulus Extract (Humle ekstrakt), Ethyl Ferulate. *Økologiske

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.