Apopro
Dove Care & Protect Hand Cream 75 ml

Dove Care & Protect Hand Cream 75 ml

75 ml
Mærke: Dove
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '25.50' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Dine hænder har brug for daglig pleje, så de føles fugtede og ser godt ud. Dove Care & Protect Hand Cream opfylder dine hudplejebehov. Dette 2-i-1-produkt fugter tør hud og hjælper med at fjerne bakterier, så du får bløde, glatte og rene hænder. Denne håndcreme til tør hud er fremstillet med en fugtgivende formel, der giver hænderne næring og beskytter dem mod tørhed. Ud over de fugtgivende egenskaber hjælper denne dermatologisk testede creme også med at fjerne bakterier. Det er den ideelle håndcreme både derhjemme og på farten. Dine hænder kan ofte blive tørre, hvis du har vasket hænder meget. Med denne håndcreme til tørre hænder får du nærede og bløde hænder. Den fugtgivende håndcreme er fremstillet med en antibakteriel ingrediens, der hjælper med at fjerne bakterier, hvilket gør den til det perfekte 2-i-1-hudplejeprodukt til brug i løbet af dagen. Hav Dove Care & Protect Hand Cream på skrivebordet, ved sengen, i håndtasken og ved håndvasken, så du husker at bruge den hele dagen Dove tester ikke på dyr, og i de sidste 30 år har Dove anvendt alternative metoder, der ikke involverer dyr, til at teste sikkerheden af vores produkter. Dove Hand Cream, der er certificeret som ikke testet på dyr af PETA, bærer sit Beauty Without Bunnies-logo, så du kan have ro i sindet. Dove tester ikke på dyr nogen steder i verden.

Dosis og Anvendelse

Giv din hud den pleje, den fortjener. Tryk en lille smule Dove Hand Cream ud på hænderne, og massér det ind i huden. Vær særligt opmærksom på de tørre områder. Påføres igen efter behov i løbet af dagen for langvarig pleje af hænderne.

Indeholder

Aqua, Glycerin, Tapioca Starch, Polyquaternium-37, Dicaprylyl Carbonate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Lauryl Glucoside, Benzethonium Chloride, Parfum, Citric Acid, Pentasodium Pentetate, Tocopheryl Acetate, Cocos Nucifera Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Citronellol, Limonene, Linalool, CI 77891.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.