Apopro
Derma Baby Shampoo/Bad

Derma Baby Shampoo/Bad

150 ml
Mærke: Derma Baby
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Spar 20% på udvalgte produkter til børnefamilien. Tilbuddet gælder i perioden 15.4. - 28.4.2024. Gælder ikke modermælkserstatning, stærke vitaminer og mineraler, medicinsk udstyr og produkter mærket med Fast Lav Pris.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '27.15' | customcurrency}}
{{ 33.95 | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Derma Eco Baby Shampoo/Bad er en mild og skånsom alt-i-en-sæbe, som er specielt udviklet til babyer og børns sarte hud og hovedbund. Sæben er let skummende og kan anvendes både til shampoo, dusch og i badekarret. Den indeholder aloe vera, der har særdeles gode hudplejende egenskaber og modvirker udtørring.

Dosis og anvendelse

Anvend en lille mængde i badevandet eller håret, og skyl derefter grundigt med vand. Brug Derma Eco Babyshampoo/Bad sammen med Derma Eco Babyolie eller Derma Eco Babycreme for at opnå en ekstra blød og velplejet hud. Sæben kan bruges dagligt af alle i familien.

Indeholder

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Sodium CocoSulfate, Coco-Glucoside, Glycerin**, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate

*Ingredienser, som er økologisk dyrket. **Fremstillet af økologiske ingredienser. 99% af de totale ingredienser er af naturlig oprindelse. 20% af de totale ingredienser er økologisk dyrket. Naturlig og økologisk kosmetik, certificeret af ECOCERT Greenlife i henhold til ECOCERT standard, som fremgår af http://cosmetics.ecocert.com.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.

Har du brug for hjælp?