Apopro

Impervious - badeovertræk til beskyttelse af forbinding og gips

Kampagneside - Hero banner - Impervious

Impervious badeovertræk er højkvalitets badebeskyttelse til arme og ben. Badeposen er dansk produceret og alle materialer er miljø- og hudvenlige, fri for latex og PVC og lever op til både danske og europæiske standarter for medicinsk udstyr – og så er det 100 % genanvendeligt.

Den 100 % vandtætte barriere sikres af et indre blød, elastisk materiale, der sidder øverst ved posens åbning, hvor armen eller benet føres ind. Det slutter tæt uden at stramme. Det eftergivelige materiale kan strækkes mange gange uden at miste  sin vandtætte evne. Selvom badeovertrækket er klassificeret som engangsmateriale, bliver det i praksis brugt flere gange, da materialet er holdbart og kan yde vandtæt beskyttelse mange gange.

Badeposen har stor rummelighed, så der er plads til selv større forbinding eller gips. Posen føles blød og behagelig og giver god bevægelighed. Og så er den nem at anvende.

Badeovertrækket kan anvendes af alle og findes i flere forskellige størrelser.  De kan bruges i alle relevante situationer fra brusebadet til turen i svømmehallen og dermed give frihed uden begrænsninger til den, der har et sår, gips, forbinding eller anden skade, der ikke må blive våd.

Produkter indenfor mærket (6)