Apopro

CERA di CUPRA Skønhed på italiensk

CERA di CUPRA blev grundlagt af den italienske farmaceut-virksomhed Ciccarelli i 1957 i Milano. Grundlæggeren Dr. Nicola Ciccarelli var udover at være farmaceut, en entusiastisk biavler og anså bivoksen som hudplejens vidunder. Heraf ”Cera” som betyder bivoks på italiensk. ”Cupra” henviser til kærligheds- og skønhedsgudinden, som i andre sammenhænge kendes som Afrodite.

Netop den unikke formular af bivoks og glycerin siges at være hemmeligheden bag, at CERA di CUPRA’s produkter stadig den dag i dag er en italiensk beauty-klassiker, som går i arv fra generation til generation.

CERA di CUPRA’s produkter bliver produceret på Farmaceutici DOTT. Ciccarellis fabrik i Milano. Produkterne er dermatologisk testet og ikke testet på dyr. CERA di CUPRA’s vision har siden 1957 været, at alle fortjener den bedste kvalitet af hudpleje til en tilgængelig pris. Og dette har varet ved: Den bedste kvalitet til priser vi alle kan være med på.

 

Den samme vision er kernen i hudplejeserien til mænd, DIMENSIONE UOMO, som DOTT. Ciccarelli relancerede i 2018. En serie af fugtgivende hudplejeprodukter af den bedste kvalitet, som produceres med vegetabilske og økologiske ingredienser. DIMENSIONE UOMO er også velegnet til mænd med sensitiv hud. Serien består af barbercreme, aftershave-balsam og en ansigts- og øjencreme. Produkterne i serien er og ligesom CERA di CUPRA-produkterne dermatologisk testet og Ikke testet på dyr.

Produkter indenfor mærket

Har du brug for hjælp?