Apopro
Australian Bodycare All Over Wet Wipes

Australian Bodycare All Over Wet Wipes

36 stk
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '69.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Australian All Over Wet Wipes til at rense og friske huden i ansigt og på krop. Bruges til at fjerne makeup, uønsket svedlugt samt snavs og bakterier fra huden.

Brug vådservietterne i løbet af dagen, når behovet opstår - fx hvis du døjer med uønsket svedlugt under armene eller andre steder på kroppen, oplever hedeture, eller hvis du har brug for at rense dine hænder, men ikke har adgang til vand og sæbe. Det kan være en god idé at medbringe en pakke vådservietter på farten, i tasken eller i bilen, så du altid har dem ved hånden, hvis behovet skulle vise sig.

Vådservietterne har også kølende effekt, og de virker derfor beroligende og afkølende på huden, hvis du oplever hedeture, fx hvis du er i overgangsalderen.

Australian All Over Wet Wipes er tilsat den velkendte, australske olie, Tea Tree Oil. Tea Tree Oil er kendt for at holde huden sund samt modvirke kløe og hudproblemer. Tea Tree Oil virker samtidig kølende på huden, som efterlades frisk og ren efter brug.


Bemærkning

De kan bruges af alle hudtyper og egner sig derfor til hele familien.



Dosis og Anvendelse

Brug vådservietter efter behov. Tag en serviet fra pakken og luk den omhyggeligt tæt igen. Det er vigtigt for at undgå udtørring af resten af pakkens indhold.

Tør huden over med vådservietten og smid den herefter ud i skraldespanden. Du må ikke skylle vådservietter ud i toilettet, da det kan tilstoppe kloakken.

Vi anbefaler, at du dagligt vasker dig med de øvrige renseprodukter fra Australian Bodycare for at modvirke og forebygge hudproblemer.


Indeholder

Ingredients: Aqua, Olus Oil, Glycerin, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2-Dipolyhydroxystearate, Glyceryl Oleate, Dicaprylyl Carbonate, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Extract, Melaeuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil (1%), Limonene, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, 2-Phenoxyethanol, Citric Acid


Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.

Måske søger du: