Apopro
Yuaia Haircare Grow and Glow Hair Mask

Yuaia Haircare Grow and Glow Hair Mask

250 ml
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '169.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Grow and Glow Hair Mask er udviklet med omtanke og indeholder særlige nøgle ingredienser, der styrker din hårvækst og mindsker hårtab. Capilia Longa er en af de vigtige ingredienser i den unikke formel og er kendt for sin evne til at mindske hårtab og øge hårtætheden. Men hårmasken kan meget mere. Hårmasken indeholder derudover også hydrolyseret hvedeprotein, som trænger dybt ind i hårfibrene og styrker og reparerer håret indefra. Studier har påvist at denne ingrediens reducerer skader på håret med op til 80%! Den har også et højt indhold af avocadoolie, D-Panthenol og Glycerin, som alle arbejder i harmoni for at blødgøre, pleje og fugtgive dit hår, så det efterlades med et sundere udseende.

Dosis og Anvendelse

Anvendes i nyvasket, fugtigt hår. Fordel en passende mængde i hårets længder og lad det side 10-15 min og skyl derefter ud. Husk at slutte af med balsam.

Indeholder

Aqua, Glycerin, Betaine, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Persa Gratissima Oil, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Panthenol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Hydrolyzed Wheat Protein, Behenamidopropyl Dimethylamine, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Hydrolyzed Keratin, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Biotin, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Citric Acid, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Pentylene Glycol, Phytic Acid, Parfum.

Klassificeret som

kosmetisk produkt