Apopro
Seagull Pandetermometer FDIR-V12

Seagull Pandetermometer FDIR-V12

1 stk Medicinsk udstyr
Mærke: Seagull
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '499.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Seagull Pandetermometer FDIR-V12 i lækkert design. Måler hurtigt (1 sek.) og præcist. Termometeret kan måle på personer og genstande. Hukommelse på 19 målinger.

Seagull Pandetermometer FDIR-V12 ligger godt i hånden og kan anvendes let og hygiejnisk af hele familien.

Måling med et Seagull Pandetermometer kan ikke mærkes, så det er meget anvendeligt til blandt andet sovende børn eller personer, som ikke bryder sig om at få målt temperatur. Med kun 3 knapper er det nemt at bruge, og det betjenes let med én hånd.

Termometeret giver et måleresultat efter kun 1 sekund og har en måleafstand på 3 cm.

Pandetermometeret måler kroppens temperatur via en infrarød stråle direkte mod huden i panden. Den målte refleksion oversættes til kropstemperaturer, som vises på det oplyste display.

Anvendelse af pandetermometeret er en let og pålidelig metode til temperaturmåling. Temperaturen kan nemlig hurtigt konstateres ved måling i panden. Termometeret kan også benyttes til at måle genstandstemperaturer.


Bemærkning

 • Der medfølger ikke batterier. Bruger 2 x 1,5V AAA batterier.
 • Apparatet skal opbevares tørt og uden for børns rækkevidde.
 • Seagull Pandetermometer FDIR-V12 kan måle i Celcius eller Fahrenheit.
 • Seagull Healthcare anbefaler, at man kender sin normaltemperatur. Alle bør kende deres normaltemperatur med det pågældende termometer, så den bør man måle mens man er rask. Vi opfordrer til, at alle i husstanden får noteret deres normaltemperatur ned. Når du kender din normaltemperatur, kan du oplyse denne og den målte temperatur, så lægen kender temperaturændringen. På den måde vil lægen have et godt og pålideligt grundlag for at vurdere din aktuelle tilstand.
 • Normaltemperatur er et interval og der er store forskelle på hvor man måler temperaturen. En måling i øre, på pande og i endetarmen på samme tid giver ikke samme resultat. Vi anbefaler derfor ikke at sammenligne forskellige målemetoder.Dosis og Anvendelse

 • Hold spidsen mod panden lige mellem øjenbrynene i en afstand på 3 cm. Vær opmærksom på, at der måles, så snart der trykkes på termometerknappen. Termometeret skal holdes på dette sted, til der lyder et bip.
 • Når termometeret bipper èn gang ved måling, betyder det, at målingen er foretaget korrekt. Temperaturen vil blive vist på displayet. Hvis temperaturen (i personmåling) er 37,6 C eller derover, vil termometrets feberalarm bippe 4 gange og skærmen vil blive rød.

 • Temperaturen aflæses på displayet og gemmes herefter automatisk i hukommelsen. Der er plads til 19 målinger.

 • Termometeret slukker automatisk efter 30 sek.


Indeholder

 • 1 stk. Seagull Pandetermometer FDIR-V12.
 • Brugsanvisning. Se nedenfor.


Klassificeret som

Produktet er CE-mærket medicinsk udstyr.

Måske søger du: