Apopro
PainXit smertelindrende pen

PainXit smertelindrende pen

1 stk Medicinsk udstyr
Mærke: painxit
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Før {{ 522.00 | customcurrency}}
{{ '443.70' | customcurrency}}

Denne vare er desværre ikke tilgængelig!

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt Fri fragt til pakkeshop eller 10,00 kr til døren

4.9 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

PAINXIT ER KLASSIFICERET SOM MEDICINSK UDSTYR.

PainXit er en hurtigvirkende, enkel, effektiv, sikker og 100% naturlig måde at lindre både akutte og kroniske smerter på. F.eks. gigt-, muskel-, nakke- og skuldersmerter samt tennisalbue, lumbago, iskias, sportsskader, fantom- og neuropatiske smerter.

Via ufarlige lavfrekvente elektriske impulser aktiverer PainXit din krops eget naturlige smertelindresystem - endorfinerne der lindrer såvel kroniske som akutte smerter. Metoden er velkendt som TNS/TENS - Transkutan Nervestimulation. Denne form for smertelindring kan ofte nedsætte eller erstatte stort medicinforbrug.

PainXit er klinisk dokumenteret, medicinfri, ikke-vanedannende og uden risiko for overdosering. Ingen ledninger, pads eller gel, som andre typer tens-apparater ofte benytter og er derfor nem at have med i sin taske. 2 års garanti.


Anvendelse:

PainXit er ganske enkel at bruge:

Tag PainXit i din ene hånd og tryk spidsen let, men fast ned på huden på stedet med smerten. 'Klik' én gang på den røde knap øverst for at starte smertebehandlingen. Den lille lampe ved logoet blinker nu med et grønt lys og en lav 'klik'-lyd kan høres.

Hold fortsat spidsen af pennen mod huden og bevæg pennen langsomt rundt i og omkring smerteområdet. Nogle skal lige vende sig til den prikken, der føles på huden. Enkelte med sensitiv hud kan opleve rødme på det sted, der behandles. Læg evt. et tyndt klæde på huden på det sted, der behandles og hold ikke pennen stille på et punkt, men bevæg den i og omkring smertestedet under behandlingen. Det mindsker irritation på huden og øger samtidig den smertelindrende effekt.

Efter 1-5 minutter, 'klik' igen - én gang - for STOP af behandlingen. Gentag behandlingen om nødvendigt. Du kan ikke overdosere.

PainXit sender små, ufarlige elektriske impulser, som gennem huden aktiverer din krops egne smertelindrende endorfiner og de fleste får en næsten øjeblikkelig smertelindring ved behandling. Andre skal dog undertiden anvende apparatet to eller flere gange dagligt i flere dage, før den ønskede virkning finder sted. Så giv det tid og giv ikke op, selvom der evt. ikke er en øjeblikkelig smertelindrende effekt, der kan være brug for at dit system bliver 'vækket'. Som nævnt kan denne form for smertelindring evt. i kombination med anden behandling ofte nedsætte eller erstatte stort medicinforbrug.


Tip:

Tag PainXit med i tasken for hurtig smertelindring på farten.


Bemærkning:

  • Batteri medfølger - klar til brug.
  • Læs indlægssedlen før brug.
  • Bør opbevares utilgængeligt for børn.
  • Kun til udvendig brug.
Har du brug for hjælp?