Apopro
Ecooking Volume Spray

Ecooking Volume Spray

200 ml
Mærke: ecooking
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '169.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Volume Spray hjælper dit hår til volumen og et løft. Det gør den med sit indhold af naturlig rævehaleamarant, der trænger ind i håret og udvider hårstråets diameter. Ingrediensen forsyner yderligere håret med glans og udglatter hårstrået, hvilket får håret til at fremstå sundere. Udover volumen giver Volume Spray håret fugt med økologisk Aloe vera og - den naturlige fugtgiver - Trehalose, som også beskytter håret mod at udtørre, når det udsættes for skiftende varme og kulde. Et par sprøjt af Volume Spray er således opskriften på en god hårdag med langvarig fylde.

Volume Spray er til alle hårtyper og længder, og sprayen har en skøn duft af blomster, grønne blade og et tvist af citrus. Flasken er udstyret med en upside-down-spray, som gør det muligt for dig at spraye med flasken, uanset hvordan den vender.

Dosis og anvendelse

Du kan både bruge Volume Spray i vådt og tørt hår. Spray i hovedbunden for at give håret et løft og fylde.

Indeholder

Aqua**, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Pentylene Glycol**, Trehalose**, C12-15 Pareth-12, Panthenol, Amaranthus Caudatus Seed Extract**, Sodium Benzoate, Pantolactone, Parfum, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.