Apopro

Ferietid: Få apotekerens musthaves til rejsetasken

I de kommende uger tager mange på camping, festival og til varmere himmelstrøg for at nyde feriedagene, og hvis du er en af dem der skal afsted, vil vi anbefale, at du læser med her.

Vi har nemlig spurgt vores erfarne Apoteker Tine Vestergaard, om hvad hun altid pakker med i rejsetasken til på ferien, til sig selv og til familien, inden de tager afsted. Tine sørger for at pakke i god tid, for at sikre sig, at de ikke har glemt noget.

Listen på musthaves til rejsetasken, består af alt fra tandpasta og renseprodukter, til solstift og creme.

Vi håber, at du kan finde inspiration til din næste ferie.

Når jeg skal pakke til en ferie i Danmark eller i udlandet, så bruger jeg først og fremmest tid på at købe produkter i smarte rejsestørrelser, så jeg kan have alt til mine daglige rutiner i én taske, siger vores Apoteker Tine Vestergaard. (Hvis jeg ikke kan finde et produkt i en rejsestørrelse, ja, så er det en god undskyldning for at prøve noget nyt. Heldigvis!)

 

Her får du mine musthaves til rejsetasken:

Tandpasta - En tandpasta i en praktisk miniudgave på 15 ml til hele familien

Shampoo og balsam - En styrkende shampoo og balsam fra Rudolph Care til daglig og nænsom vask af skandinavisk hår. 

Rensevand - Mit favoritrenseprodukt i en praktisk rejsestørrelse fra Bioderma til at fjerne solcreme, makeup og andet fra min sensitive hud i ansigtet.

 

Se vores udvalg af rejsestørrelser

 

Fugtserum - fra Ecooking til pleje af ansigtet og under øjnene (og selvom at Ecooking Fugt Serum desværre ikke findes i en rejsestørrelse, kan den lille flaske heldigvis pakkes sikkert).

Hårspray - En allround hårspray i rejsestørrelse er en must-have, fordi den tilfører fugt, samtidigt med at den beskytter håret mod solens stråler.

Intimservietter - Som rosinen i pølseenden er der Vivags intimservietter. Dem har jeg med, fordi hygiejneforholdene kan være anderledes på ferien end herhjemme.

I rejsetasken, har vi også solbeskyttelse til hele familien:

Creme - Min hud i ansigtet fedter til i løbet af dagen, og derfor bruger jeg selv Faaborg AK Face Protection med solfaktor 50.

Solspray - Til min søn og min mand, har vi altid A-derma Protect Kids Spray med, som hverken fedter eller får sandet til at klistre fast (og så bliver de så glade!). Til alle hudtyper.

Solstift - Jeg har altid en solstift med til at beskytte de udsatte områder som næse, kinder, læber og ører hos os alle sammen.

Solcreme - En gang imellem er vi steder med meget sol og lille mulighed for skygge, og så er det godt at have en solcreme med højfaktor i tasken (og gerne også en i en større størrelse, som denne fra Apotekets).

Sololie - Jeg døjer selv med tør hud, og derfor har jeg også altid en sololie med.

Aftersun - Efter en lang dag i solen, køler vi altid huden ned hos hele familien med en aftersun – og det er særligt rart, hvis huden er blevet lidt rød.

Har du mere plads, så anbefaler jeg disse ting:

Solstift - En kløedæmpende solstift, så du nemt kan mindske generne fra insektstik, brændenælder, brandmænd, både herhjemme og i udlandet.

Vådservietter - Selvom der ikke længere er en baby i familien, så har vi også altid baby-vaskeservietter med på ferien (de kan bruges til utroligt meget!)

Sidst, men ikke mindst, har jeg altid en håndsprit i tasken, fordi der ikke altid er vand og sæbe i nærheden.

Har du brug for hjælp?