Apopro
Tromborg Facial Mist Lavender Water

Tromborg Facial Mist Lavender Water

100 ML
Mærke: Tromborg
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Køb udvalgt luksushudpleje for minimum 299 kr. og spar 20%. Gælder ikke produkter mærket med Fast Lav Pris og gælder fra d. 15.04. - 28.04.2024.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '297.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Tromborg Facial Mist Lavender Water er fra økologisk dyrkede lavendler og kan ligesom de øvrige mists bruges i stedet for skin tonic morgen og aften.

Den stimulerer og heler huden, idet lavendel er kendt for sine antiseptiske, kølende og fornyende egenskaber. Samtidig genopretter lavendel balance i alle kroppen systemer og er et universalmiddel, der er værdsat siden antikkens Grækenland.

Lavendel virker også beroligende, dulmende og er god mod anspændthed.

Samtidig fugter Lavender Recover Mist og kan ligesom de andre Facial Mists bruges efter følelser - man vælger den duft, der passer bedst til ens eget behov. Tromborgs skønne Facial Mists kan ikke bruges forkert.

Indeholder

Key Ingredients:

Lavendel, ylang ylang, bitter orange.

Tromborg elsker at arbejde med planter på grund af deres gode egenskaber. Derfor vil æteriske olier være at finde i langt de fleste produkter.

Hvis du har allergi eller har behov for yderligere oplysninger om indholdet i produktet, er du altid velkommen til at kontakte vores fagpersonale her hos ApoPro for råd og vejledning.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.