Apopro
Tromborg Deluxe Sun Protection Medium SPF15

Tromborg Deluxe Sun Protection Medium SPF15

200 ml
Mærke: Tromborg
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Spar 25% på udvalgte hudpleje- og solprodukter. Tilbuddet gælder i perioden 17.06 - 30.06.2024.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '223.45' | customcurrency}}
{{ 297.95 | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Tromborg Deluxe Sun Protection Medium SPF15

Fløjlsblød og sund hud i solen. Tromborg Deluxe Sun Protection SPF 15 til både ansigt og krop er helende, fugtgivende og plejende solbeskyttelse fuld af økologiske ingredienser.

Deluxe Sun Protection SPF 15 indeholder:
Kukuiolie - koldpresset økologisk kukuiolie fra Hawaii er gennem århundreder blevet brugt af den polynesiske befolkning som et vidundermiddel til behandling af hudlidelser som psoriasis og akne og til beskyttelse af huden mod sol, salt, vind og vejr. Kukuiolien har vist sig særlig effektiv til at lindre sårforbrændinger, herunder solskoldning. Olie fra kukuitræets nødder er en naturlig plantekilde rig på alpha-linolenic syre og linoleic syre, som indeholder omega 3 og omega 6 og er fyldt med A-, C- og E-vitamin. Den unikke blanding hjælper med at opretholde hudbarrierens funktioner og forhindrer fugttab, ligesom den hjælper hudens helingsproces ved skader.

Pomegranatolie - den økologiske pomegranatolie har et højt indhold af vitamin C og antioxidanter, der forebygger skader på hudcellerne og er medvirkende til at reparere ødelagt hud på grund af for meget sol. Pomegranat har desuden en positiv effekt på levetiden for fibroblaster, de hudceller, der er ansvarlige for produktionen af kollagen og elastin, og som giver huden styrke, elasticitet og minimerer synligheden af rynker. Pomegranat er rig på ellagic-syre, antioxidanter samt punicic-syre (en omega 5-umættet fedtsyre) - tre komponenter, der tilsammen udgør en slags ungdomseliksir, der er effektiv i formeringen og regenereringen af hudceller, så ældningsprocessen i huden forsinkes.

Aloe vera - har gennem flere tusinde år været kendt som medicinplanten. Aloe vera har en kølende, helende og utrolig forfriskende effekt. Tromborgs aloe vera er desuden håndplukket og koldpresset for bedste virkning.

Alle Tromborgs solbeskyttelsesprodukter er egnede til brug i direkte sol (undgå dog altid direkte sol mellem kl. 11 og 15) og til daglig brug udendørs.

Tromborg benytter den seneste generation af titaniumdioxid, der ud over at give en effektiv og sikker solbeskyttelse gør cremerne nemme at fordele på kroppen, ligesom de ikke efterlader hvide streger på huden.

Mild og velegnet til sensitiv hud.

Indeholder

Key Ingredients:

Aloe barbadensis leaf, titanium dioxide, aleurites moluccana seed oil, hydrogenated vegetable oil, lavandula angustifolia extract, echinacea purpurea root extract, pogostemon cablin leaf oil, punica granatum fruit extract

Tromborg elsker at arbejde med planter på grund af deres gode egenskaber. Derfor vil æteriske olier være at finde i langt de fleste produkter.

Hvis du har allergi eller har behov for yderligere oplysninger om indholdet i produktet, er du altid velkommen til at kontakte vores fagpersonale her hos ApoPro for råd og vejledning.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.