Apopro
Tromborg Deluxe Face Cream Day & Night Moisturizer

Tromborg Deluxe Face Cream Day & Night Moisturizer

50 ml
Mærke: Tromborg
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Køb udvalgt luksushudpleje for minimum 299 kr. og spar 20%. Gælder ikke produkter mærket med Fast Lav Pris og gælder fra d. 15.04. - 28.04.2024.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '491.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Tromborg Deluxe Face Cream Day & Night Moisturizer er en kombineret dag- og natcreme, der kan det hele og kan bruges af alle - unge og ældre, mænd og kvinder. Den giver næring og energi til huden og virker opbyggende på bindevæv og cellestrukturen.

Cremen skaber en langtidsvarende fugtbinding, er antiseptisk og nedsæt- ter overfølsomhedsreaktioner. Absorberes øjeblikkeligt og efterlader huden med en silkeblød overflade.

Indeholder

Key Ingredients:

Kollagen fra havet, macadamianøddeolie, shea butter, aminosyrer, vitamin A, B, C, D og F, kamille, calendula, sandeltræ og tamarindus indica frøekstrakt.

Tromborg elsker at arbejde med planter på grund af deres gode egenskaber. Derfor vil æteriske olier være at finde i langt de fleste produkter.

Hvis du har allergi eller har behov for yderligere oplysninger om indholdet i produktet, er du altid velkommen til at kontakte vores fagpersonale her hos ApoPro for råd og vejledning.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.