Apopro
Plump It! Volumising Lip Plumper

Plump It! Volumising Lip Plumper

3 ml
Mærke: Plump It!
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '219.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

OMGÅENDE VIRKNING - MAT FINISH

En revolutionerende og best selling lip plumping serum, der omgående øger læbernes volumen og forbedrer læbekonturen - helt naturligt, og i helt op til 12 timer.

Den er beriget med naturlige aktive stoffer, bl.a chilifrugtekstrakt, som giver en varm, prikkende fornemmelse. Ingredienserne trænger ind i læberne og øger blodcirkulationen, hvilket resulterer i midlertidigt fyldigere læber og en naturlig læberødme.

Volumising Lip Plumper er ikke en lipgloss, men et vandbaseret serum som trænger ind og efterlader læberne matte. Den absorberes fuldstændigt, og du kan anvende en hvilken som helst lipgloss eller læbestift efterfølgende, hvis du ønsker det.

Virkningen holder i timevis! De naturlige aktive stoffer holder på læberne i alt mellem 2 og 12 timer. Som med al kosmetik - vil dette variere fra person til person.

Volumising Lip Plumper er sikker at anvende, også hvis du har filler i læberne, og du kan bruge den så mange gange om dagen du har lyst.

Jo mere produkt du påfører, jo varmere vil det føles på dine læber. Nogle vil opleve en kraftig varme og prikken, andre mere moderat. Dette er en helt naturlig reaktion, og følelsen aftager indenfor nogle minutter - men vi lover - du kan mærke at den virker.

Den er velegnet til veganere, er klinisk testet, uden skadelige kemikalier, og ikke testet på dyr.

Dosis og anvendelse
Klik på knappen i bunden for at dispensere, og brug tippen til at påføre det med på læberne. Første gang du bruger din lip plumper, skal den klikkes i gang en del gange, derefter bare ét klik ad gangen.
Brug 1 klik for moderat volumen op til 3 klik for maksimum volumen.
Brug præcisionstippen til at massere produktet ind i dine læber. Ét klik er nok til at give et resultat - du kan tilføje mere, efterhånden som du vænner dig til fornemmelsen.

Har du sart hud, så start med at bruge et et enkelt tyndt lag.

Indeholder

Aqua, Phenyl Trimethicone, Glycerin, Vanillyl Butyl Ether, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Hydrogenated Polydecene, Trideceth-10, Phenoxyethanol, Capsicum Frutescens Fruit Extract.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.

Måske søger du: