Apopro
Zendium Frisk Mint Tandpasta 2 x 50 ml

Zendium Frisk Mint Tandpasta 2 x 50 ml

2 x 50 ml
Mærke: Zendium
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Køb 3, betal for 2 på udvalgt Tandpleje. Hvis du køber 6 produkter, får du en rabat tilsvarende de 2 billigste produkter og så fremdeles. Gælder ikke stærke vitaminer og mineraler, medicinsk udstyr og produkter mærket med Fast Lav Pris. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre 3f2 kampagner. Gælder fra 08.04 - 21.04.2024

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '43.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Zendium Frisk Mint er særlig udviklet til at give frisk ånde, og har en intens smag af mynte, som sammen med dens unikke enzym og protein-formel hjælper med at neutralisere de bakterier, der forårsager dårlig ånde. Zendium tandpastas unikke formel er sammensat af enzymer, colostrum og fluor, som styrker mundens naturlige forsvar, og skaber en skånsom, men effektiv tandpleje ved at indeholde de samme naturlige enzymer og proteiner, som allerede findes naturligt i vores spyt. Zendium Frisk Mint indeholder ikke parabener eller SLS (Sodium Lauryl Sulphate) - et skummiddel, der ofte ses i traditionelle tandpastaer, og som er kendt for at ændre smagen umiddelbart efter tandbørstningen. I stedet indeholder Zendium kun milde ingredienser, som ikke irriterer tandkød eller andet følsomt væv i munden. Zendium Frisk Mint er derfor velegnet til personer med de mest sensitive tænder, såsom børn, gravide og personer, som periodisk lider af blister i munden. Regelmæssig brug af Zendium giver din mund en naturlig beskyttelse mod mundplejeproblemer såsom karies, plak og tandkødssygdomme. Zendium styrker kroppens naturlige forsvarssystem, ved at arbejde med vores krop snarere end imod den, ved at hjælpe vores mund til at hjælpe sig selv, selv når den er allermest sårbar, med en skånsom men effektiv tandpleje for alle. Zendium mundplejeprodukter henvender sig til både unge og ældre med et produktsortiment som omfatter tandpasta, tandbørster, tandtråd og mundskyl.

Dosis og Anvendelse

Børn på 6 år og derunder: Anvend en mængde tilsvarende en ært/ert og overvåg børstningen for at minimere indtagelsen. Rådfør dig med tandlægen eller lægen hvis der også indtages fluorid fra andre kilder. Hjælp til med tandbørstingen.

Indeholder

Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Steareth-30, Xanthan Gum, Aroma, Carrageenan, Disodium Phosphate, Sodium Fluoride, Amyloglucosidase, Zinc Gluconate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Glucose Oxidase, Sodium Saccharin, Potassium Thiocyanate, Lysozyme, Colostrum, Lactoferrin, Lactoperoxidase, CI 77891.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.