Apopro
Raz Skincare Cleansing Mask

Raz Skincare Cleansing Mask

200 g
Mærke: Raz Skincare
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Køb udvalgt hudpleje for minimum 249 kr. og spar 25% på udvalgte mærker til hudpleje. Gælder ikke medicinsk udstyr og produkter mærket med Fast Lav Pris og gælder fra d. 08.04. - 21.04.2024.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '325.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Raz Skincare Cleansing Mask er ikke bare en effektivt rensende maske, men også et dagligt velegnet renseprodukt til fjernelse af makeup - også øjenmakeup, støv, snavs og urenheder.

Produktet har en enestående evne til at absorbere fugt og fedt og er dermed yderst effektiv. Samtidig med at urenheder m.m. fjernes, beriges huden med de mange nærende mineraler, og huden bliver helt ren og glat og ser langt friskere ud.

Raz Skincare Cleansing Mask kan med fordel bruges som dagligt renseprodukt, dybderensende maske til både krop og ansigt, makeupfjerner, naturlig sæbe, barbercreme, mod hårbundsproblemer og meget mere.
Produktet er i pulverform (pulveriseret vulkansk aske), som du blander med vand i krukken, og der er til mange måneder selv ved daglig brug.

Dosis og anvendelse

Vi anbefaler, at du tager halvdelen af pulveret op af krukken og gemmer det i en anden tom krukke eller i en pose til senere brug.

Fyld krukken op med vand og ryst eller rør rundt. Produktet bliver cremet med en lidt fast konsistens (som en lermaske).

Er du glad for en lettere konsistens, kan du bruge mindre pulver ad gangen/ mere vand. Prøv evt. med en tredjedel pulver først og så fyld mere i, hvis du vil have den fastere.

Daglig afrensning: Masseres let ind i ansigt og på hals og skylles af med lunkent vand. (Kan også bruges til at fjerne øjenmakeup med).

Som maske i ansigt, på krop eller i hovedbund: Fordel produktet og lad sidde 15-20 minutter og skyl af med masser af lunkent vand.

Indeholder

Ingredients: Moroccan Lava Clay, pinus sylvestris oil, illicum verum oil. Perfumes from organic pine and star anis.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.