Apopro
Vild Nord Daily Flora Probiotics

Vild Nord Daily Flora Probiotics

30 stk Kosttilskud
Mærke: Vild Nord
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
{{ '249.95' | customcurrency}}

Denne vare er desværre ikke tilgængelig!

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Vegatabisk kosttilskud med pro- og prebiotika

Daily Flora Fastmelt er mælkesyrebakterier til dig, som ønsker et enkelt og effektivt tilskud til din kost. Det er nemt at tage og smager så lækkert, at det er let at huske dit daglige tilskud af pro- og præbiotika.

Mælkesyrebakterier er forskellige arter af bakterier, der naturligt forekommer i vores tarmflora, hvor de beskytter imod skadelige bakterier, hjælper med at opretholde vores fordøjelse og udnytte de næringsstoffer, vi får igennem vores kost.

Hver Daily Flora stick indeholder 10 milliarder levende mælkesyrebakterier fra de veldokumenterede bakteriestammer: BB536 og BIFOLAC12.
Hver stick indeholder desuden to forskellige typer ufordøjelige fibre, der giver mælkesyrebakterierne næring, så du får mest muligt ud af dit probiotika-tilskud. Pulveret indeholder naturlige smags- og sødestoffer.

Vild Nord Daily Flora er ideel som supplement til din daglig kost.

Dosis og anvendelse

Anbefalet daglig servering: 1 stick

Sticken åbnes og indholdet hældes direkte i munden. Der er intet behov for væske. Pulveret opløses direkte på tungen med en fin citrussmag, der føles rar og ikke efterlader nogen eftersmag. Så enkelt og lækkert, at det er svært at glemme sin daglig probiotika. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Indhold

Fyldstoffer (xylitol, erythritol)aroma (blåbær) frysetørrede bakteriekulturer af Bifidobacterium longum BB536 fructooligosakkarider (sukkerroe) inulin (cikorie) antiklumpningsmiddel (magnesiumoxid) antioxidant (citronsyre) frysetørrede bakteriekulturer af Bifidobacterium animalis ssp lactis BIFOLAC12, overfladebehandlingsmiddel (mono-og diglycerider af fedtsyrer og siliciumdioxid magnesiumsalte af fedtsyrer) bindemiddel (natriumcarboxymethylcellulose).

Opbevaring

Opbevares uden for børns rækkevidde.

Vær opmærksom på

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Klassificeret som

Produktet er et kosttilskud.

Har du brug for hjælp?