Apopro
Verso No 5 - Eye Cream

Verso No 5 - Eye Cream

20 ml
Mærke: Verso
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Køb udvalgt luksushudpleje for minimum 299 kr. og spar 20%. Gælder ikke produkter mærket med Fast Lav Pris og gælder fra d. 15.04. - 28.04.2024.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '545.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Verso Eye Cream har en rig formel med fugtgivende og nærende fordele, der tilfører øjeblikkelig og langvarig næring til den sarte hud omkring øjnene. Styrker hudens barriere og sikrer et sundt fugtniveau, så huden efterlades blød, glat og smidig. Særligt velegnet til hud med tendens til tørhed. Verso Eye Cream nærer og fugter øjenområdet for at sikre en stærk hudbarriere og et sundt fugtniveau - takket være en kraftfuld, finjusteret kombination af fermenteret Havre, og Gær-ekstrakt, der booster Hyaluronsyre i huden. Verso Eye Cream har en rig formel med fugtgivende og nærende fordele, der tilfører øjeblikkelig og langvarig næring til den sarte hud omkring øjnene. Styrker hudens barriere og sikrer et sundt fugtniveau, så huden efterlades blød, glat og smidig. Særligt velegnet til hud med tendens til tørhed. Verso Eye Cream nærer og fugter øjenområdet for at sikre en stærk hudbarriere og et sundt fugtniveau - takket være en kraftfuld, finjusteret kombination af fermenteret Havre, og Gær-ekstrakt, der booster Hyaluronsyre i huden.

Dosis og anvendelse

Anvendes på afrenset hud
Dup forsigtigt en lille mængde på huden under øjnene og brynene med ringfingrene, begynd i øjenkrogen og fortsæt udad
Bruges morgen og aften

Indeholder

Aqua, C15-19 Alkane, Butyrosperum Parkii Butter, Hydrolyzed Yeast Extract, Pullulan, Avena Sativa Kernel Oil, Sodium Acrylates Copolymer, Methylpropanediol, Lecithin, Lactobacillus Ferment, Avena Sativa Kernel Extract, Saccharide Isomerate, Ethylhexylglycerin, Biosaccharide Gum-1, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Sodium Citrate, Polyglucuronic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.

Måske søger du: