Apopro
Peter Thomas Roth Instant Firmx Eye

Peter Thomas Roth Instant Firmx Eye

30 ml
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '355.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Instant FirmX Eye er en øjencreme som giver øjeblikkelig opstramning af øjenkonturen og et kortvarigt løft samtidig med at huden bliver fastere og mere glat. Forekomsten af fine linjer, dybe rynker og poser under øjnene reduceres. Velegnet til alle hudtyper, men specielt til en mere moden hud.

Indeholder bl.a.
·Firm-A-Tite & Argatensyl som virker med øjeblikkelig fasthed, opstramning og udglatning af huden..
·Eyeliss1 & Eye Regener Komplex indeholder peptider som dræner huden og mindsker hævelser og opsvulmethed.
·Vitamin C & E som tilfører næring og antioxidanter og virker beskyttende på huden.

En øjencreme til øjeblikkelig opstramning af øjenkonturen og et kortvarigt løft af området omkring øjnene. Mindsker fine linjer og dybe rynker. Velegnet til alle hudtyper, men specielt til en mere moden hud.

Tips! Det er vigtigt at følge anvisningerne for at få den øjeblikkelige virkning.

Dosis og anvendelse

Start med at afrense med et oliefrit renseprodukt. Sørg for at huden er helt tør. Anvend ikke creme rundt om øjnene inden påføring. Ryst tuben. Læg en mængde på størrelse med en ært på håndryggen.Tag en lille smule op med en ren og tør nylon pensel.

Påfør og fordel et tyndt lag af gelen i opadgående fejende bevægelser: henover hævelser under øjnene og over de fine linjer som du gerne vil korrigere. Undgå at få gelen på øjenlågene. Lad produktet tørre i ca. 5 minutter og forsøg samtidig at undgå bevægelser i området, og lad være med at skæve med øjnene eller smile i disse 5 minutter.


Hvis du kommer til at lægge et for tykt lag på og ser hvide rester langs kanterne kan du nemt fjerne dem med en fugtig vatpind (eller fingerspidserne) ved forsigtigt at klappe på kanterne. Når så produktet er helt tørt, er du klar. Du kan bruge pudder eller forsigtigt klappe foundation på hvis du ønsker det.

Indeholder

Water/Aqua/EauGlycerinButylene GlycolSodium SilicateSodium Magnesium FluorosilicateMagnesium Aluminum SilicateSymphytum Officinale Leaf ExtractFoeniculum Vulgare (Fennel) Seed ExtractMedicago Sativa (Alfalfa) Seed ExtractArgania Spinosa Kernel ExtractHydrolyzed Lupine ProteinPalmitoyl Tetrapeptide- 7Dipeptide-2PanthenolTocopheryl AcetateRetinyl PalmitateAscorbyl PalmitatePhospholipidsChondrus Crispus (Carrageenan)Hesperidin Methyl ChalconeSteareth-20Sodium Cocoyl GlutamateDisodium EdtaBhtPhenoxyethanol.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.

Har du brug for hjælp?