Apopro
MUMS WITH LOVE BODY & HANDS GIFT BOX

MUMS WITH LOVE BODY & HANDS GIFT BOX

2x250 ml + 1x50 ml
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '139.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Den perfekte nærende pakker, der plejer hele kroppen samt hænderne.

Forkæl din krop og hænder med vores Body & Hands Gift Box. Denne fantastiske boks indeholder vores lækre Bath & Body Oil, Body Lotion og Hand Cream, der giver dig en skøn og plejende oplevelse.

Vores Bath & Body Oil er beriget med nærende ingredienser, der efterlader din hud silkeblød og velplejet. Det absorberes let og fedter ikke som almindelig kropsolie.

Vores Body Lotion er en let og fugtgivende lotion, der hurtigt trænger ind i huden og efterlader den blød og smidig. Den er perfekt til daglig brug og hjælper med at holde din hud hydreret og velplejet.

Vores Hand Cream er specielt formuleret til at pleje og beskytte dine hænder. Den trænger hurtigt ind i huden og efterlader den fugtet og blød. Ideel til at bekæmpe tørhed og ruhed i hænderne.

Med vores Body & Hands Gift Box får du en komplet plejerutine til din krop og hænder. Forkæl dig selv eller overrask en særlig person med denne skønne gaveæske fyldt med kærlig pleje.

Nyd de blide og nærende formler, der er velegnede til alle hudtyper. Giv din krop og hænder den opmærksomhed, de fortjener, og lad vores Body & Hands Gift Box være din daglige forkælelse.

Indeholder:
- 1 x Bath & Body Oil 250 ml
- 1 x Body Lotion 250 ml
- 1 x Hand Cream 50 ml